Samsung Galaxy Watch 4: den utmärkta uppkopplade klockan är 100 € billigare för Black Friday

Dra nytta av Black Friday för att knäcka en ansluten klocka, och inte vilken som helst. På Fnac kan du faktiskt få Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42 mm-versionen för 269,99 € istället för 369,99 €.

1

Samsung Galaxy Watch 4, ett utmärkt alternativ till Apple Watch

  • En uppkopplad men elegant klocka
  • GPS är mycket exakt
  • Antalet appar att ladda ner

Se erbjudandet på Galaxy Watch 4 Classic för 269 € på Fnac

Ett bra erbjudande för en elegant och uppkopplad klocka

Galaxy Watch är utmärkta klockor från Samsung, de direkta konkurrenterna till Apple Watch Android-versionen. De har det speciella med att ha ett utbytbart gränssnitt med många rattar tillgängliga och nedladdningsbara.

Detta är inte dess enda tillgång, som vi kommer att se nedan. Och du kan hitta modellen med 42 mm urtavla på rea hos Fnac för 269,99 € istället för 369,99 €, det vill säga en sänkning med 27 % på inköpspriset. Och det kommer inte att vara länge under Black Friday.

För tid, sport, natt, aviseringar…

Samsung Galaxy Watch 2 Classic är en uppkopplad klocka som på ytan kan verka ganska klassisk. Men vid närmare eftertanke är det mer avancerat än det verkar. Du kan redan ändra gränssnittet på urtavlan: nål, digital, med olika utseende för att matcha din stil.

Klockan låter dig ta emot aviseringar och till och med svara på dem tack vare dess pekskärm. Du kan konfigurera de applikationer vars aviseringar du vill ska visas så att de inte störs hela tiden. Det är också möjligt att välja meddelandestil: vibrera, ringsignal, båda eller ingenting. Bara en prick på skärmen som ber dig att svepa för att visa dem.

Och naturligtvis den väsentliga komponenten i alla anslutna klocka: sportaktivitet och hälsoövervakning. Den låter dig se förbrända kalorier, tillryggalagd sträcka, rytmen, hastigheten… Med tillägget av en superprecis GPS som rapporterar all din data i Samsung Health-appen. Det används också för att mäta kvaliteten på dina nätter och upptäcka eventuella problem som sömnapné.

Och en annan app, Galaxy Wear, låter dig ladda ner och köpa andra appar och urtavlor för att helt anpassa din klocka.

Se erbjudandet på Galaxy Watch 4 Classic för 269 € på Fnac

Jämför med andra smartklockor

Om den här modellen inte talar till dig, är det att den kan göra dig till en annan. Du kan sedan konsultera vår jämförelse av de bästa uppkopplade klockorna på Clubic. Där hittar du beskrivningar och information om flera populära modeller, ibland med erbjudanden som den på denna Galaxy Watch 2 Classic.

BFW_banner

Black Friday: vårt urval av erbjudanden som du inte får missa

Som varje år sätter Clubic upp en speciell Black Friday-enhet för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Black Friday Amazon: de bästa erbjudandena och snabbförsäljningen att utnyttja
  • Black Friday Cdiscount: de bästa erbjudandena du inte får missa
  • Black Friday Fnac: de bästa erbjudandena på högteknologi
  • Black Friday Darty: upptäck alla de bästa högteknologiska erbjudandena
  • Black Friday Rakuten: de BÄSTA högteknologiska kampanjerna

De bästa Black Friday-erbjudandena med Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button