Samsung Galaxy Watch 4: 50 € rabatt på alla anslutna klockor med denna kampanjkod

Med anledning av veckorna av innovation erbjuder Samsung att ersätta en viss procentandel av dina inköp, till exempel 10 % på Galaxy Watch 4. Utöver det erbjuder Fnac en rabatt på 50€ på alla modeller i serien!

galaxy_watch4

Trevlig kampanj på Galaxy Watch 4

  • Idealiska följeslagare för sport
  • Spåra och övervaka sömnkvaliteten
  • Möjligheten att ändra urtavla stilar i farten

Se erbjudandet på Samsung Galaxy Watch 4 på Fnac

Dubbelerbjudande för att ha kul med Galaxy Watch 4

Det är ett dubbelerbjudande som kan hittas hos Fnac, med två distinkta rabatter för att ha råd med en Galaxy Watch 4 smart klocka modell du väljer. För att dra nytta av det, ange bara kampanjkoden SAMSUNG50 precis innan du betalar.

Det andra erbjudandet är Samsung som är författare med 10 % återbetalning för alla köp av en Galaxy Watch 4. För det måste du gå igenom ett återbetalningserbjudande (ODR) för att fylla i och returnera.

Detta tillåter till exempel att få Galaxy Watch 4 40 mm för 219€ med 21,9€ återbetald. Eller Watch 4 Classic 46 mm för 349 € med 34,9 € i återbetalning.

Smartklockor för dagligt bruk

Samsungs Galaxy Watch 4 är smartklockor som finns i flera storlekar och färger för att passa din stil och din handled. Fördelen med dessa smarta klockor är att den digitala urtavlan är helt anpassningsbar. Flera modeller är integrerade i klockan och det går att ladda ner andra via den dedikerade appen.

Dessa klockor är, förutom att visa tiden, perfekta följeslagare för vardagen. Om du idrottar har du aktivitetsspårning utifrån vad du tränar. Det är också möjligt att spåra din sömn, vilket kan vara användbart för att upptäcka störningar som till exempel sömnapné.

Och självklart kan du få dina aviseringar beroende på vilka appar du väljer: e-postmeddelanden, Messenger, WhatsApp, Instagram, Snapchat, etc. Allt är enkelt konfigurerat för intuitiv användning.

titta4

Se erbjudandet på Samsung Galaxy Watch 4 på Fnac

Hitta de bästa smartklockorna

På Clubic har vi testat flera uppkopplade klockor för att ge dig en jämförelse av de bästa på marknaden. Så du kommer att kunna se vad som är egenskaperna hos varandra, för att välja den som passar dig bäst.

Relaterade Artiklar

Back to top button