Samsung Galaxy S22 Ultra med Exynos-processor ses på Geekbench

Om ryktena stämmer är det tre månader kvar till den officiella presentationen av nästa Galaxy S22så vi kommer att börja se många läckor och bilder av dessa team, vilket har hänt praktiskt taget varje år.

Idag har vi information från a riktmärkeett prestationstest som genomfördes på Geekbenck med en enhet som identifierade sig som SM-S908B som tros vara Galaxy S22 Ultra i sin variant med Exynos 2200-processor.

I testet kan man se att den enheten körde Android 12, en Exynos 2200 åttakärnig processor och 8 GB RAM. Den låga mängden RAM-minne avslöjar dock att vi har att göra med en testenhet och inte en slutversion, eftersom den bör ha minst 12 GB RAM-minne.

Testresultaten är inte heller normala alls, i själva verket är de väldigt låga, vilket återigen bevisar att Samsung ännu inte har en 100% färdig enhet av Galaxy S22 Ultra, även om det är ganska normalt att det händer med tanke på att det finns fortfarande tre månader kvar, hans presentation.

Samsung Galaxy S22-serien förväntas komma den 8 februari i tre varianter: S22 med en 6,06-tums FHD+-skärm, S22+ med en 6,55-tums FHD+-skärm och S22 Ultra med en 6,81-tums QHD+-skärm.

Via GSMArena

Relaterade Artiklar

Back to top button