Samsung Galaxy S22 ultra: Kontroversen om mottagandet avtar inte

Premium-smarttelefonen från Samsung, galaxy s22 ultra, verkar ha några luckor i mottagningen, särskilt på 4g

Samsung Galaxy S22 Ultra: Kontrovers på sociala medier

Användare av olika sociala grupper fortsätter att klaga på en påtaglig nätverksinstabilitet hos dem Samsung Galaxy S22 Ultra.
Inledningsvis var rapporterna begränsade, även med tanke på att den nya modellen nyligen kommit ut på marknaden, men under de senaste dagarna har det kommit många inlägg från användare som frågar efter råd och letar efter en jämförelse med andra ägare.
Denna vackra enhet, en premiummodell från Samsung det verkar ha vissa luckor i nätverksstabilitet, särskilt i situationer där det är nödvändigt att byta mellan 4G- och 4G+-nätverket.
Som om detta inte vore nog läggs problemet med plötslig nedgång från nätverket till, samtidigt som man behåller samma band. För att ge ett konkret exempel kan du befinna dig mitt i ett spel av Call of Duty, och vid ett tillfälle se pingen skjuta i höjden med det klassiska försöket till återuppkoppling. Detta fenomen uppstår eftersom smarttelefonen, ibland under några sekunder, andra gånger under längre tid, tappar linjen och följaktligen även internetuppkopplingen.
Även att surfa på samma sociala nätverk, i synnerhet Facebook, visade sig vara problematiskt och klagomålen lät inte vänta på sig med många inlägg.
I detta fall dock boven är inte smarttelefonen, utan Meta-applikationen.
Det är inte bara s22 ultra som drabbas av detta problem, utan även andra mellanklass- och lågprismodeller.
Från vårt test på Samsung A13 under Wind 5G-nätverket hittade vi samma bugg. Även om anslutningen var fullt fungerande och stabil, kom igen Facebook det gick inte att navigera, och när tjänsten återupptogs gick det fortfarande långsamt och med stora svårigheter att ladda bilder och videor.

Relaterade Artiklar

Back to top button