Samsung Galaxy S21FE: erbjudande som inte går att missa på eBay för 459 €

En mycket efterlängtad smartphone efter framgången med sin föregångare, Samsung Galaxy S21FE erbjuds nu till ett attraktivt pris på 459 €.

Samsung Galaxy S21FE: En topp i sortimentet till ett lågt pris

Efter framgången som Samsung uppnådde föregående år med Galaxy s20Fei år är det tur till dess efterträdare s21Fe.

En komplett smartphone, framgångsrik ur alla synvinklar, som nu erbjuds till det otroliga priset av 459 € kan bli en bästa köp.

eBay-säljaren är Neophoniastore med 535 försäljningar bara under den senaste månaden och en 99,6 % positiv feedback, så detta är verkligen en pålitlig säljare.

Samsung Galaxy S21FE är nyinspelningen av den klassiska standarden s21, men förbättrad på flera aspekter.

Skärmen blir lite diagonal på Fan Edition från 6,2 till 6,4 tum, och behåller alltid tekniken Amoled Dynamic 2x med en FHD+-upplösning och en uppdateringsfrekvens på 120 Hertz.

Under displayen hittar vi fingeravtryckssensorn, som även om den är giltig tappar poäng jämfört med standard s21 då den använder optisk teknik på bekostnad av det mer exakta ultraljudet.

Den väsentliga skillnaden kommer med processorn som går från Samsungs Exynos till Qualcomm med den Snapdragon 888, flaggskeppsmodell 2021.

RAM-minnet är 6 GB mer än tillräckligt för att köra smarttelefonen alltid smidigt även under de mest krävande sessionerna, tillsammans med 128 Gb lagringsutrymme.

Kamerafacket består av tre objektiv, med 12 MPX huvudsensor flankerad av två andra från 8 och 12, med en optisk zoom som kan nå 3x.

där 4500 batteri mAh låter dig komma till slutet av dagen utan särskilda problem, tack vare en välbalanserad hantering av resurser tack vare Snapdragon CPU.

Relaterade Artiklar

Back to top button