Samsung Galaxy S21 Ultra: 5G-smarttelefonen har aldrig varit så prisvärd med den här kampanjkoden!

Denna söndag blommar nya mycket attraktiva kampanjer på Rakuten. Flera extremt populära produkter påverkas av dessa rabatter, inklusive Samsung Galaxy S21 Ultra. Den sydkoreanska jättens smartphone ser prisfallet drastiskt eftersom det är så tillgänglig för endast €818
.

1

Samsung Galaxy S21 Ultra med två ord:

  • Enorm 6,8-tumsskärm av hög kvalitet
  • Hög prestanda och 5G-kompatibel telefon
  • Mångsidig i stillbilder och video

Se Samsung Galaxy S21 Ultra-erbjudandet för 818 € på Rakuten

En smartphone med ett attraktivt pris

Som ni har förstått är det Rakuten som står för denna ganska rejäla rabatt. För att få Samsung Galaxy S21 Ultra till bästa pris, använd följande kod när du validerar ditt köp: RAKUTEN30. Priset kommer då att öka till €818. Du kommer också att ha möjlighet att betala detta belopp i omgångar samtidigt som du drar fördel av gratis hemleverans (inom 10 till 16 dagar). Garantin gäller i ett år.

Observera att om telefonen erbjuds i sin amerikanska version är den perfekt kompatibel med franska operatörer. Slutligen, genom att gå med i Rakuten Club (gratis registrering), får du 67 € rabatt på din onlinekisse. Denna summa kommer att kunna användas i en framtida korg.

Samsung Galaxy S21 Ultra: en kraftfull mobil

Låt oss granska telefonens tekniska specifikationer, som är utrustad med en magnifik 6,8-tums AMOLED-panel med en definition på 3200 x 1400 pixlar, alla med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz. Den här skärmen är perfekt kalibrerad och kommer att göra rättvisa åt alla dina innehåll. Kraften i denna mobil är också mycket imponerande tack vare Exynos 2100-processorn som stöds av 12 GB RAM och ett internt minne på 128 GB. 5G finns även på programmet. Du kommer att kunna spela resurskrävande spel och starta flera applikationer samtidigt utan att någonsin uppleva den minsta avmattning.

När det gäller att ta bilder och filma imponerar Galaxy S21 Ultra lika mycket! Den visar exceptionell mångsidighet med stora förbättringar på långa brännvidder. Dina klipp kan spelas in i 8K för maximal detaljrikedom. Vår smartphone för dagen är trevlig att hantera och har en mycket framgångsrik design. Slutligen är batteritiden nära en hel dag.

Se Samsung Galaxy S21 Ultra-erbjudandet för 818 € på Rakuten

5G-kompatibilitet: smartphonemodellen som presenteras i denna bra plan är en amerikansk version. För att dra nytta av 5G bör du kontrollera kompatibiliteten mellan 5G-banden som används av smarttelefonen och de hos din mobiloperatör i Frankrike.

Extremt kapabla telefoner

Eftersom det är det mest sålda varumärket i världen inom området mobiltelefoner har Samsung ganska logiskt många modeller som anpassar sig efter användarens behov. Genom åren har vi sett high-end, hopfällbara och andra mer prisvärda mobiler dyka upp. Sortering är inte nödvändigtvis lätt. Lyckligtvis hjälper vårt urval av de bästa Samsung-smarttelefonerna dig att se tydligare.

Relaterade Artiklar

Back to top button