Samsung Galaxy S21 FE kommer att finnas tillgänglig i Exynos- och Snapdragon-versioner

Samsung Galaxy S21 FE © Android Headlines

Fortfarande vilse i limbo av Samsung-fabriker, Galaxy S21 FE pratar återigen om det. de smart telefon mellanklass har enligt uppgift upptäckts i Google Play Console, och enligt denna lista kommer den att lanseras i två varianter.

Efter att ha dykt upp på Geekbench och efter att ha klarat sin certifiering för marknadsföring i Thailand, skulle Galaxy S21 FE ta över en av de mest kontroversiella aspekterna av den klassiska Galaxy S21s.

Mot en Exynos 2100-version i Europa?

För den som inte är bekant med Samsungs vanor bör du veta att tillverkaren har för vana att lansera sina smartphones utrustade med en Exynos SoC (designad inhouse) i Europa, medan de flesta andra länder i världen drar nytta av ett tillstånd av -det senaste Snapdragon-chipet.

Vilka förändringar? I de flesta fall är Exynos-chips mindre effektiva, mindre effektiva och framför allt mycket mer benägna att termisk strypning. Kort sagt: vi skulle systematiskt föredra en smartphone under Snapdragon.

Och utseendet på Galaxy S21 FE i Google Play Console och listan över “Google Supported Devices” som upptäcktes av informanten Mukul Sharma antyder med rätta att smartphonen kommer att finnas tillgänglig i två varianter: en under Exynos 2100 (referens SM -G990E) , den andra under Snapdragon 888 (referens SM-G9900).

Man bör komma ihåg att förra året kom Galaxy S20 FE med oss ​​i två varianter. En 4G, som drivs av en Exynos 990, och den andra 5G-kompatibel tack vare sin Snapdragon 865. Men i år har Samsung helt gett upp marknadsföringen av 4G-smarttelefoner på sitt mellan- och högklassiga sortiment – ​​tack vare sina senaste SoCs Exynos, precis. Vi har därför inga illusioner om tillgängligheten av en Snapdragon-modell på våra breddgrader.

Men var har Galaxy S21 FE tagit vägen?

Det är väl och bra, men när kommer vi att se färgen på denna Galaxy S21 FE? Galaxy S20 FE lanserades i slutet av september 2020. Det räcker med att säga att Samsung halkar efter med denna nya modell.

Men orsakerna till denna försening är uppenbara. Liksom majoriteten av teknikindustrin är Samsung beroende av tillgängligheten, eller snarare otillgängligheten av komponenter. I det här fallet de berömda halvledarna.

Även enligt den allmänt välinformerade Jon Prosser skulle Samsung skjuta upp lanseringen av Galaxy S21 FE till den 11 januari 2022. Ett datum som vanligtvis är reserverat för gardinhöjningen på det helt nya Samsung-sortimentet. Blir hon också försenad? Vi vet inte än. Men den specialiserade webbplatsen Sam-Mobile tror för sin del att S21 FE kommer att lanseras utan stöd av en konferens för att inte överskugga framtida S22, S22+ och S22 Ultra.

Källa: Pris Baba

Relaterade Artiklar

Back to top button