Samsung Galaxy S21, 5G-smarttelefonen till ett fyndpris med Bouygues Telecom

Bland de bästa smartphones som släpptes under detta år 2021, kommer Samsung Galaxy S21 att skapa en plats att välja bland våra favoriter. Det är nu upp till dig att dra nytta av dessa fördelar, men också att göra bekväma besparingar tack vare Sensation Advantage Smartphone-paketet från Bouygues Telecom.

3

Det är nu möjligt för dig att byta in din gamla smartphone som har visat vikten av år för länge för att byta till det senaste tekniska flaggskeppet från det koreanska varumärket. Oavsett om det gäller kraft, design eller funktionalitet är Samsung Galaxy S21 helt enkelt den bästa i smartphone idag.

Se Samsung Galaxy S21-erbjudandet för 1€ (+8€/månad)

The Great Bouygues Telecom Days: Samsung S21 för €1+ (€8/månad)

Vilken bättre möjlighet att dra nytta av denna kampanj på Samsung Galaxy S21 och upptäcka Bouygues Telecom Sensation Sensation Advantages Smartphone 150GB-paketet. Detta ultrakompletta erbjudande låter dig njuta av din smartphone som aldrig förr på operatörens 5G-nätverk.

Kampanjkod och återbetalningserbjudande: en dubbel kampanj att utnyttja!

Operationen “De stora dagarna” låter dig dra nytta av en rabatt på upp till 170 € på köpet av din Samsung Galaxy S21, vilket i slutändan bara kostar dig 1 € (+8 € per månad i 24 månader).

För att dra nytta av det måste du först ange kampanjkoden LGJ100 när du validerar din beställning, vilket omedelbart kommer att spara 100 € på beloppet för ditt köp.

En återbetalning på 70 € kommer sedan att beviljas till dig några veckor efter köpet och mottagandet av din smartphone, utan något formulär att fylla i. Praktiskt, direkt och enklare kan det inte bli.

En Samsung Galaxy S21 smartphone till ett fyndpris med Sensation Advantages Smartphone 150GB-paketet

Samtidigt måste du prenumerera på mobiloperatörens Sensation-paket, tillgängligt till ett pris av 34,99 €/månad det första året och sedan 54,99 € efter de första 12 månaderna av prenumerationen. Åtagandet är 24 månader från aktiveringen av dina tjänster.

5

Se Samsung Galaxy S21-erbjudandet för 1€ (+8€/månad)

Observera att Bbox-kunder drar nytta av en rabatt för att belöna sin lojalitet till mobiloperatören. Priset på erbjudandet blir därför 28,99 €/månad det första året och sedan 48,99 €/månad efter denna period, återigen med ett tvåårigt åtagande.

Samsung Galaxy S21, en premium 5G smartphone till bästa pris

Samsung Galaxy S21 är därför den perfekta enheten för att dra nytta av ditt nya Bouygues Telecom-abonnemang.

Först och främst har den en stor 6,2-tums AMOLED-skärm, med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz och en definition på 2400 x 1080 pixlar. Kort sagt, toppen av toppen!

Samsung Galaxy S219

Om den innehåller få nya funktioner jämfört med Galaxy S20, gör Galaxy S21 det som efterfrågas mycket bra. Med en fantastisk, mycket responsiv skärm, är den kraftfull och hållbar nog att hålla dig igång hela dagen. Slutligen är den väldigt mångsidig i foto och video.

Mest

 • Ett attraktivt litet format
 • En vacker skärm med livfulla färger
 • Mer lyhörd fingeravtrycksläsare
 • En mångsidig kamera

De mindre

 • En betydande termisk strypning
 • Försvinnande av micro SD-porten
 • (Ingen laddare i kartongen)

Design8

Skärm9

Prestanda9

Autonomi8

Fotografi9

698,49 €

698,49 €

En design som ger skärmen en plats

Samsung har också förnyat sin design med nya rosa och lila färger, förutom grått och vitt. Fotoenheten på baksidan är nu i en annan färg och perfekt integrerad i enhetens kropp för en mycket elegant och resolut high-end look. Ingen hemknapp på framsidan, bara skärmen tar upp allt utrymme tack vare Samsungs val att integrera en fingeravtryckssensor under plattan.

Baksidan är gjord av plast, vilket gör enheten lika stark som lätt med en vikt på endast 166 gram. Enheten har en IP68-certifiering, med vattentäthet på upp till 1,5 meters djup i 30 minuter.

samsungS21

Samsung Galaxy S21: en kraftfull kameratelefon

För fotot har smarttelefonen ett block som integrerar tre sensorer, med en 12-megapixel vidvinkel, en ultravidvinkel med samma upplösning och ett 64-megapixel teleobjektiv på menyn. Den kan även filma i 4K vid 60 bilder/sekund men även i 8K vid denna tidpunkt 24 bilder/sekund.

1

På framsidan, inkapslad i skärmen, finns även en 10 megapixel fotosensor för selfies men även videosamtal från den applikation du väljer.

En avancerad smartphone som Samsung Galaxy S21 kunde inte svika när det gäller prestanda och tillverkaren erbjuder en av sina senaste processorer, Exynos 2100 som erbjuder stor flytbarhet i hela systemet men också en kraft som sällan uppnås av en smartphone, särskilt i 3D spel såväl som i mobila fotoredigerings- eller videoredigeringsapplikationer.

En 5G-smarttelefon som kör Android 11

Android 11 är en del av mjukvarusidan med bonusen för OneUI-överlägget utvecklat av Samsung. Systemet ger dig tillgång till Google Play Butik och dessa hundratusentals tillgängliga applikationer, men tillverkaren erbjuder dig också lite egen programvara samt flera exklusiva funktioner som Dex, detta system som låter dig deportera din smartphone på en PC-skärm för enklare användning av kontorsprogram eller din e-postklient.

Slutligen, för anslutningen, och förutom 5G, drar du nytta av ett Wi-Fi 6-chip som gör att du kan nå utmärkta nedladdnings- och uppladdningshastigheter på kompatibla routrar och internetboxar.

Sensation Advantages Smartphone 150GB-paketet, alltid mer data!

Detta Bouygues Telecom-paket är ett av de mest kompletta som erbjuds av operatören med 150 GB mobildata tillgänglig varje månad. Detta mycket omfattande kuvert gör att du kan dra nytta av alla tjänster som erbjuds av din smartphone, såsom ljud- och videoströmning men även mobila videospel, utan att någonsin oroa dig för den återstående datakvoten. Dra full nytta av din telefon, Bouygues Telecom tar hand om resten.

Bouygues Telecom Sensation 150GB plan är:

 • 150 GB varav 100 GB kan användas i Europa, DOM, Schweiz, Andorra, USA och Kanada
 • Obegränsade samtal och SMS i Frankrike och från Europa, DOM, Andorra, Schweiz, USA och Kanada
 • Obegränsade samtal till fasta telefoner i 120 länder. Obegränsade samtal och SMS till fasta telefoner och mobiler i Europa, utomeuropeiska departement, Schweiz, USA, Kanada och Kina.
 • Ett andra SIM-kort för Internet för att använda din plan på en andra enhet (surfplatta, klocka, etc.)
 • Obegränsat internet på helgerna (3 månader gratis)

Se Samsung Galaxy S21-erbjudandet för 1€ (+8€/månad)

Med detta erbjudande kan du även ta del av operatörens 5G-nät och mycket höga hastigheter för dina nedladdningar. Din Samsung Galaxy S21 är redan kompatibel med 5G, och fler och fler områden täcks över hela landet. När du väl kommer hem kommer du att kunna dra nytta av dess många fördelar från dag ett.

Slutligen låter detta Sensation-paket dig njuta av obegränsade samtal och SMS från det franska fastlandet, destinationer i Europeiska unionen, Schweiz, Kanada, USA och de utomeuropeiska departementen. Du får också 100 GB från Europa och ett andra SIM-kort att installera på en annan enhet för att ansluta det till mobilnätverket utan att spendera mer.

Det finns inte en sekund kvar att förlora för att dra nytta av detta exceptionella erbjudande på en av de bästa smartphones 2021. Dra nytta av det snabbt, 2 november nästa det kommer att vara för sent att dra nytta av det!

Relaterade Artiklar

Back to top button