Samsung Galaxy S20 FE sjunker till €549 under French Days Rue du Commerce

1

De franska dagarna 2021 har nu lanserats och kampanjerna lät inte vänta på sig. Vi kommer omedelbart att gå till smartphonesidan med denna utmärkta modell som erbjuds till ett fyndpris! Faktum är att Samsung Galaxy S20 FE 5G kostar bara 549 €.

Samsung Galaxy S20 FE, en 5G smartphone för fans av märket

 • 5G-aktiverad smartphone
 • Bra batteritid på en och en halv dag
 • Mångsidig att fotografera

Samsung Galaxy S20 FE för 549 € på Rue du Commerce

En stor kampanj som kommer vid rätt tidpunkt för de franska dagarna

Således har Rue du Commerce mobiliserat för att dela med oss ​​av de bästa rabatterna som tillämpas inom ramen för de franska dagarna. Det är dock nödvändigt att ta hänsyn till vissa modaliteter innan du börjar. Leverans av Chronopost till ett utlämningsställe är gratis och räknas 0,99 € för hemleverans inom en arbetsdag. Betalning i tre eller fyra omgångar är också närvarande för att bevara din budget för månaden. Garantin gäller i två år.

Utöver kampanjen som tillämpas på Samsung Galaxy S20 FE 5G, var medveten om att du kommer att ha möjligheten att få tillbaka en del av ditt spel tack vare Recovery Pack-tjänsten (gratis). Om du väljer att ta tillbaka smarttelefonen efter ett år kommer Rue du Commerce att betala dig en kupong motsvarande 80 % av det inbetalda beloppet. Den kommer att vara användbar i 3 månader på de flesta produkter.

En högkvalitativ Samsung-smartphone

Det är dags att uppehålla sig vid de tekniska specifikationerna för Samsung Galaxy S20 FE. Den senare har särskilt en utmärkt 6,5-tums Super AMOLED-skärm med en definition på 2400 x 1080 pixlar och en uppdateringsfrekvens på 120 Hz. I sin 5G-version är den utrustad med en Snapdragon 865-processor tillsammans med 6 GB RAM och med en internminne på 128 GB.Prestandan är därför tillfredsställande med god flytbarhet på de flesta uppgifter.

Dessutom är han lika begåvad inom fotografering. Samsung-mobilen visar verkligen stor mångsidighet på detta område. På ryggen har han en enhet med 12 MP vidvinkel, 12 MP ultravidvinkel och 8 MP telefoto. Detta gör att du kan spela in video upp till 4K med 60 bilder per sekund. När det gäller den främre kameran når den 32 MP. En fingeravtryckssensor placeras under skärmen och IP 68-tätning krävs. Slutligen kommer batteriet på 4500 mAh att hålla i en och en halv dag. 25 W snabbladdning och 15 W trådlöst står på programmet.

Samsung Galaxy S20 FE för 549 € på Rue du Commerce

En stor galax öppnar sig för dig

Det sydkoreanska varumärket har ingen brist på mobiltelefoner inom sitt sortiment. Det finns faktiskt modeller för alla behov och med mer eller mindre höga priser beroende på din favoritmobil. För att se tydligare och vägleda dina framtida köp under de franska dagarna, här är vårt urval av de bästa Samsung-smarttelefonerna.

FrenchDays_banner

Hur följer man de franska dagarna med Clubic?

De franska höstdagarna äger rum från kl fredag ​​24 september från 07.00 till måndag 27 september tills midnatt. En riktig svart fredag ​​i fransk stil, detta evenemang är en möjlighet att dra fördel av fantastiska kampanjer på Amazon, Cdiscount, Fnac, Darty och till och med Boulanger.

För att inte missa något erbjudande, följ French Days live med det speciella liveevenemanget. Och framför allt, kom ihåg att uppdatera sidan för att se de senaste tipsen publicerade.

Vårt urval av tips som du inte får missa

Som varje år sätter Clubic upp ett speciellt French Days-system för att dela med dig av de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

 • French Days Amazon: Topp 6 högteknologiska erbjudanden att gripa utan dröjsmål
 • 7 högteknologiska kampanjer du inte får missa för French Days Cdiscount
 • Fnac och Darty: de bästa högteknologiska kampanjerna för de franska dagarna
 • Franska Rue du Commerce: TOP 8 högteknologiska erbjudanden för de franska dagarna
 • De 5 bästa 4K TV-erbjudandena att ta del av under de franska dagarna
 • French Days Apple: iPhone, AirPods, Macbook, de 5 riktigt bra Apple-erbjudandena
 • Apple, Xiaomi, Samsung, OnePlus: de 5 bästa smartphoneerbjudandena tillgängliga för de franska dagarna
 • French Days: vårt urval av erbjudanden för bärbara datorer som verkligen är värda en omväg

De bästa French Days-erbjudandena med Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button