Samsung Galaxy S20 FE har aldrig varit så prisvärd bara några veckor från Black Friday

Black Friday är fortfarande vid horisonten och redan går sajterna vilda på erbjudandena. Detta är särskilt fallet med Leclerc, som släpper Samsung Galaxy S20 FE för endast 429 €!

2

Galaxy S20 FE, en utgåva för fans men inte bara!

  • 1,5 dagars batteritid
  • IP68 certifierad
  • Trådlös laddning kompatibel

Se erbjudandet på Galaxy S20 FE hos Leclerc

En mångsidig och robust Fan Edition-smartphone

Leclerc erbjuder dig att spara 230 € genom att köpa Samsung Galaxy S20 FE på deras sida. Därför sjunker priset från 659€ till 429€, ett idealiskt pris om du hade tanken på att byta din smartphone under de kommande dagarna.

Den här fick också mycket bra betyg eftersom den fick poängen 8/10 i våra kolumner. Som en påminnelse är FE-modellerna, eller Fan Edition, uppgraderade versioner av “enkla” smartphones (här S20) som innehåller modifieringar som begärts av användare.

Galaxy S20 FE behöver inte skämmas för konkurrenterna

Vi ska inte ljuga, Samsung har kämpat för att sälja sin klassiska Samsung Galaxy S20. Så FE-modellen är säkert den som hjälpte till att höja ribban, tack vare dess tekniska och estetiska egenskaper.

Modellen som erbjuds här är blå med 128 GB minne. Dess vackra och stora 6,5″ Full HD-skärm skyddas av Gorilla Glass 3-glas. För fotot är den totala upplösningen 32 Mpx på baksidan, fördelat på 12 Mpx för vidvinkeln, 12 Mpx för ultravidvinkeln och 8 Mpx. Mpx för telefotot Och på framsidan har du en vacker 32 Mpx sensor.

Du kommer att kunna ta den överallt eftersom den kan hålla en och en halv dag i total autonomi, med en klassisk användning såklart. Och dessutom är den IP68-certifierad vilket betyder att den inte är rädd för damm eller vatten.

Och, sällsynt på moderna smartphones, kan du utöka minnet via ett microSD-kort som säljs separat, för att kunna lagra dina foton och videor där. För kom ihåg att det inte går att ladda ner applikationer till ett externt lagringsmedium.

1

Se erbjudandet på Galaxy S20 FE hos Leclerc

Välj rätt smartphone med vår jämförelse

Ta en titt på vår jämförelse av de bästa smartphones 2021. Det här är en utvecklande artikel där vi jämför smartphones enligt deras tekniska kriterier och där vi rekommenderar vissa modeller enligt konkurrenterna och deras användning.

Relaterade Artiklar

Back to top button