Samsung Galaxy S20 FE: en 5G-smarttelefon för 1 € (+7 €/månad) med Bouygues Telecom Sensation 90 GB-plan

1

Varför alltid betala mer för din nya smartphone? Den här frågan svarar Bouygues Telecom på genom att erbjuda dig inget mindre än Samsung Galaxy S20 FE 5G, en enhet med ett mycket imponerande tekniskt blad, till ett pris av endast €1 (+€7/månad) vid beställning. tack vare Sensation paket med Advantage Smartphone 90 GB.

Se Samsung S20 FE (5G)-erbjudandet för 1 € med Bouygues Telecom

Samsung Galaxy S20 FE: en premium smartphone kompatibel med 5G

Med Samsung Galaxy S20 FE låter den koreanska tillverkaren majoriteten av sina fans få tag på det bästa av mobilteknik. För just den här modellen lyssnade Samsung på sina kunder och tog hänsyn till deras olika kommentarer för att sätta upp en telefon som är både estetiskt tilltalande men också i framkant av tekniken.

Samsung Galaxy S20FE: AMOLED eller ingenting!

Smarttelefonen bländar först av allt med sin skärm av en mycket behaglig storlek på 6,5 tum. Som med alla sina avancerade modeller, erbjuder Samsung en enhet nästan utan kanter eller hemknapp så att du kan njuta av en mycket stor skärmyta och dess innehåll utan någon visuell distraktion.

3

Skärmtekniken är föga överraskande AMOLED, vilket gör att du kan uppnå oändliga kontrastförhållanden för att njuta av dessa strömmande videor i bästa möjliga bildkvalitet. Skärmen stöder även HDR-standarden för en bredare färgpalett och mer levande ljusstyrka vid läsning. Dess Full HD+-definition låter dig äntligen njuta av mer definierade typsnitt men också fler detaljer i varje bild.

En design som inte lämnas åt slumpen

Designmässigt har märket valt en plastbaksida, men se upp, inte vilken andra klassens plast som helst som du hittar på så många instegsmodeller. Vid beröring är känslan exemplarisk och påminner om den borstade metallen från vissa premiumenheter, materialets vikt mindre. Med bara 190 gram på vågen, trots sitt stora format, erbjuder Samsung Galaxy S20 FE utmärkt hantering även efter flera timmars användning.

5

Varumärket har tackat nej till sin enhet i många färger så att din smartphone anpassar sig efter din smak och inte tvärtom. Du kan välja mellan nyanser så bländande som rött, grönt, blått, men även vitt, orange eller till och med lavendelmodellen.

En smartphone utan att kompromissa med prestanda

För prestanda för sin smartphone snålade Samsung inte på medlen och använde Qualcomm Snapdragon 865-processorn, en av de mest kraftfulla som erbjuds av den amerikanske grundaren. Detta chip är lämpligt för alla användningsområden, oavsett om du använder din telefon hela dagen för att kommunicera med dina nära och kära och konsultera sociala nätverk men också för musik- och videoströmningsapplikationer samt för videospel. Även de mest kraftkrävande titlarna som visar överdådig grafik värdig spelkonsoler fungerar smidigt tack vare prestandan hos detta chip, designat för att vara effektivt i flera år.

Smarttelefonen har 128 GB lagringsutrymme för att sätta in och behålla alla dina foton och videor men också alla dina applikationer. Du kommer aldrig att få ont om utrymme och kan fortsätta fotografera fritt eller spela alla spel du vill utan att oroa dig för det återstående utrymmet.

Snapdragon 865 låter också Samsung Galaxy S20 FE erbjuda kompatibilitet med 5G-nätverk. Som ni vet har införandet av den nya mobiltelefonistandarden mer än bara börjat i Frankrike och Europa och de största städerna är redan täckta. Det är bara en fråga om månader för majoriteten av territorierna att också vara berörda. Ingen tid att förlora, därför, och Samsung Galaxy S20 FE låter dig vara redo att dra fördel av ultrasnabba hastigheter och kraftigt reducerad latens under dina anslutningar när du kan ta emot 5G. Tack vare Bouygues 5G-nätverk kan du ladda ner dina serieavsnitt och dina applikationer på bara några sekunder, men också spela online med dina vänner eller genom att använda molnspelslösningar för att njuta av det bästa av videospel när du är på språng på din skärm. smartphones .

En välutrustad S20 Fan Edition för fotot

För fotot erbjuder Samsung med sin Galaxy S20 FE tre 12 megapixelsensorer för huvudlinsen, 8 megapixlar för teleobjektivet och slutligen 12 megapixlar för ultravidvinkeln. Resultaten är mycket bra, med en vacker återgivning av detaljer och färger i varje bild. Passeringen av en sensor görs snabbt via den dedikerade fotoapplikationen och låter dig på nolltid hitta den bästa ramen för att föreviga dina mest minnesvärda minnen.

2

Autonomi säkerställs av ett 4 500 mAh batteri som gör att du kan njuta av en dags användning utan att behöva gå igenom en laddare. Samsung Galaxy S20 FE erbjuder även trådlös laddning med ett kompatibelt tillbehör.

Bouygues Telecom Sensation 90 GB: ett komplett paket för en premium smartphone

För att dra fördel av den här telefonen till bästa pris, beställ den helt enkelt tillsammans med Bouygues Telecom Sensation 90 GB-paketet på operatörens webbplats. Detta paket är tillgängligt till ett kampanjpris på 33,99 € i 12 månader och därefter 48,99 €/månad med ett 24-månaders åtagande. Om du redan är en bbox-kund kan du dra nytta av 7 € rabatt på din månadsräkning.

Priset på din Samsung Galaxy S20 FE 5G är 51 € vid beställning, sedan 7 €/månad under de 24 månaderna av ditt engagemang hos Bouygues Telecom. Du får då ersättning för 50 € via ett återbetalningserbjudande som ska fyllas i på operatörens hemsida.

4

Se Samsung S20 FE (5G)-erbjudandet för 1 € med Bouygues Telecom

Nu när du vet allt som finns att veta om erbjudandet, låt oss gå in lite mer i detalj om Bouygues Telecom Sensation 90 GB-paketet.

En verkligt omfattande Sensation-mobilplan

Detta paket erbjuder dig att börja med inte mindre än 90 GB mobilt internet att använda varje månad på 4G-nätverket, men även 5G från operatören som täcker nästan hela den franska befolkningen. Var du än är, på semester, på affärsresa eller hemma, drar du nytta av en mycket snabb hastighet för att surfa på webben men också av signalkvalitet och stor stabilitet för dina videosamtal och dina nedladdningar.

För dina resor i Europa och de utomeuropeiska avdelningarna erbjuder Bouygues Telecom dig 35 GB per månad att använda för att hålla kontakten under alla dina resor.

På helgerna är data obegränsad hos Bouygues Telecom, bara på det franska fastlandet. Eftersom operatören vet att det är under dina utflykter med vänner eller dina resor som du behöver din smartphone som mest, kan du njuta av internet på resande fot utan några begränsningar på lördagar och söndagar, utan att röra ditt datakuvert.

När det gäller samtal och SMS/MMS är de givetvis obegränsade på det franska fastlandet men även från Europa, de utomeuropeiska departementen och Schweiz. Med Sensation 90 GB-planen får du även obegränsade samtal till mobiler i USA, Kanada, Kina och till fasta telefoner på totalt 120 destinationer.

Dra nytta av Bouygues Telecoms alla fördelar

Detta paket erbjuder dig också ett stort antal smartphonefördelar, såsom möjligheten att förnya din enhet efter slutdatumet för ditt kontrakt till ett mer än fördelaktigt pris. Du drar även nytta av betalningsmöjligheter vid ditt nästa köp samt assistans och telefonlån vid stöld eller förlust av din mobil. Det är också möjligt att byta in din gamla enhet för att spara några hundra euro på ditt köp, samtidigt som du gör en god gärning för planeten.

Ett andra SIM-kort erbjuds dig för att utrusta till exempel en surfplatta eller en 4G-nyckel så att du aldrig blir bortkopplad under dina resor.

Detta Sensation 90 GB-paket ger dig också tillgång till mycket fördelaktiga bonusar som tillgång till Cafeyn-plattformen, som erbjuder dussintals presstitlar tillgängliga från skärmen på din smartphone men också tillgång till den dagliga L’Equipe för sportälskare eller till och med en pop Kulturpaket med flera TV-kanaler tillgängliga från din Samsung Galaxy S20 FE 5G.

Äntligen erbjuds B.tv HD till dig med ditt paket med möjlighet att njuta av 50 tv-kanaler på din mobilskärm från den dedikerade mobilapplikationen.

Se Samsung S20 FE (5G)-erbjudandet för 1 € med Bouygues Telecom

Allt du behöver göra är att prenumerera på detta nya erbjudande på Bouygues Telecoms webbplats för att få din Samsung Galaxy S20 FE på bara några dagar och dra nytta av dess kraft och design.

Relaterade Artiklar

Back to top button