Samsung Galaxy Fold 4: Här är de första skalen som avslöjar den slutliga formen

Kolla en läcka från det ökända Ice Universe, som visar skalet till Samsung Galaxy Fold 4. Allt förändras och formerna lämnar inget utrymme för tolkning.

Stängd Samsung Galaxy Fold 4 kommer att se ut som en vanlig smartphone

Att springa från år till år för att nå vad som kan vara den ultimata formfaktorn, detta är vad Samsungs ingenjörer verkar göra med nya Galaxy Fold 4.

I en Ice Universum läcka omslaget till nästa koreanska vikbara visas och formerna, om än något varierande, kan ge enorm potential till enheten.

Detta beror i synnerhet på användbarheten av den externa skärmen, som hittills har offrats för mycket.

I den första fold 1-modellen kunde vi se en estetiskt tveksam, liten display med stora ramar, som för en uppslukande användarupplevelse tvingade oundvikligen användaren att använda den sekundära displayen.

I följande Fold 2 och 3-modeller valde teknikerna mer generösa dimensioner, men formfaktorn för hela enheten ledde till en smal och mycket hög extern display. Säkert funktionell, men det var inte den bästa användarvänligheten!

I den ny vikmodell 4 som när den förlängs visar sig vara nästan fyrkantig, kommer den sekundära skärmen, när enheten väl är stängd, att vara nästan som en vanlig smartphone. Den kommer därför att ha en bredare form än sin föregångare och tappar några millimeter i höjd. Med detta trick kommer ägarna till denna tekniska juvel inte alltid att tvingas använda det öppna vecket.

Syftet med en smartphone av denna typ, med en omdesignad extern displaykunde finna den mest exakta innebörden i att kunna använda den efter behoven utan något avstående.

Så för en snabb operation kommer den att användas stängd som vilken annan enhet som helst. Men i de lediga stunderna på sociala nätverk, YouTube eller i händelse av arbete, kommer du att välja att öppna den genom att dra nytta av den enorma huvudskärmen.

Vi måste bara vänta några månader för att kunna beundra den live i butikerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button