Samsung Galaxy Buds 2: var kan man förbeställa de nya trådlösa hörlurarna till bästa pris?

samsung_galaxy_buds2_off

De nya trådlösa hörlurarna Samsung Galaxy Buds 2 är nästan tillgängliga. Inte en sekund att förlora, var den första att upptäcka dem tack vare dessa förbeställningserbjudanden som är tillgängliga nu!

Samsung Galaxy Buds 2, brusreducering blir allt billigare!

  • trådlösa hörlurar
  • Aktiv ljudreducering till ingångspris
  • Upp till 15 timmars lyssningstid totalt

Se Samsung Galaxy Buds 2-erbjudandet för 149€ på Amazon

Se Samsung Galaxy Buds 2-erbjudandet för 149 € på Cdiscount

Se Samsung Galaxy Buds 2-erbjudandet för 149 € på Fnac

Se Samsung Galaxy Buds 2-erbjudandet för 149 € hos Darty

Se Samsung Galaxy Buds 2-erbjudandet för 149 € på Boulanger

Din Samsung Galaxy Buds 2 hemma samma dag som de släpps!

Med Samsung Galaxy Buds 2 gör varumärket ett starkt intryck. Denna nya generation av äkta trådlösa hörlurar har designats om från golv till tak för att erbjuda dig en oöverträffad lyssningsupplevelse när du är på språng.

Varför vänta flera veckor efter att de släppts för att få tag på dem när du kan ta emot dem på D-Day? Detta är syftet med dessa förbeställningskampanjer som inrättats av de olika franska återförsäljarna, som erbjuder dig möjligheten att köpa dina Samsung-hörlurar nu i de fyra tillgängliga färgerna och att få dem från och med den 27 augusti, det datum då de släpptes i Frankrike.

Samsung Galaxy Buds 2: hörlurar lika lätta som de är effektiva

För dessa Samsung Galaxy Buds 2 har tillverkaren reviderat sin kopia för att erbjuda dig några av de lättaste hörlurarna som finns på marknaden. Varje hörlur väger knappt 5 gram och kan bäras i timmar utan obehag när du lyssnar. Silikonspetsarna sätts in i hörselgången för bättre stöd men också för att säkerställa god passiv isolering.

Nytt för dessa Samsung Galaxy Buds 2, aktiv brusreducering gör att du kan njuta av din musik utan att bli irriterad av ljud utifrån. Två högkvalitativa mikrofoner upptäcker omgivande ljud och låter hörlurarna skapa en motsatt frekvens för att dämpa dem så mycket som möjligt. Dessa mikrofoner är också användbara för att ringa samtal genom att minska främmande brus för att förbättra din röst.

Ljudet tillhandahålls av två AKG-högtalare, det berömda ljudmärket för en balanserad och kraftfull återgivning på alla dina låtar, oavsett din favoritmusikgenre.

Slutligen är autonomin fem timmar på en enda laddning i förvaringslådan. Genom att kombinera batteriet i den här lådan kan du lyssna på din musik i ytterligare 15 timmar och njuta av dina album hela dagen, var du än går.

3

Se Samsung Galaxy Buds 2-erbjudandet för 149€ på Amazon

Se Samsung Galaxy Buds 2-erbjudandet för 149 € på Cdiscount

Se Samsung Galaxy Buds 2-erbjudandet för 149 € på Fnac

Se Samsung Galaxy Buds 2-erbjudandet för 149 € hos Darty

Se Samsung Galaxy Buds 2-erbjudandet för 149 € på Boulanger

Upptäck de bästa trådlösa hörlurarna i vår jämförelse

Om Samsung Galaxy Buds 2 är hörlurar av mycket hög kvalitet, erbjuder många tillverkare nu sin lösning. Upptäck deras fördelar och funktioner i vår jämförelse av de bästa trådlösa hörlurarna 2021.

Relaterade Artiklar

Back to top button