Samsung Galaxy Book 2 Pro och Pro 360: portabilitet och lovande funktioner!

Mobile World Congress 2022 i Barcelona (Barcelona)Samsung presenterade sin nya serier (Pro-serien)Galaxy Book 2 proffs, flaggskeppslinje(flagship lineup) ultraportabla bärbara datorer med Windows Inklusive Galaxy Book 2 Pro 360 Med S Pen och Galaxy Book-funktioner(S Pen-funktionalitet och Galaxy Book) 2 Proffs med 5G (eller utan). Båda finns i storlekarna 13,3″ och 15,6″; de ser bra ut och har några coola funktioner. För att lära dig mer om dessa bärbara datorer, läs den här korta presentationen baserad på vår praktiska erfarenhet på MWC :

Utmärkt prestanda certifierad av Intel-programmet evo(Evo-program)

Samsung Galaxy Book 2 Pro och Pro(Pro och Pro) 360 är byggda på Intel Evo-plattform(Evo-plattform) vilket innebär att de erbjuder hög prestanda, tid autonom(batteritid) arbeta upp till 21 timmar (enl Samsung ) och ultrasnabb Wi-Fi 6E-anslutning. Dessutom är båda bärbara datorerna utrustade med de senaste mobila processorerna. Intel Core 12:e generationen (som (Gen Intel Core)Core i7 och Core i5(Core i7 och Core i5) ), 8, 16 eller 32 GB DDR5 RAM(DDR5 RAM), Samsung SSD:er(Samsung SSD) med en kapacitet på 256, 512 eller 1 TB och Intel-processorer. Iris He grafik(Intel Iris Xe Graphics) .

Samsung Galaxy Book 2 Proffs – certifierad Intel Evo

Galaxy Book 2 Proffs 360(Pro 360) som vi fotograferade på MWC 2022 hade processor Intel Core i5-1240P(Intel Core i5-1240P) med fyra högpresterande kärnor, åtta effektiva kärnor, 32 GB random access minne(RAM) och 1 TB SSD(TB SSD). Alla visade enheter verkade mycket snabba inom några minuters användning.

Samsung Galaxy Book 2 Proffs och Pro(Pro och Pro) 360 tillgänglig i grafit (eller svart), silver och vinröd (endast Pro 360 ) och de väldigt smal(supertunn) (från 11,5 mm till 11,9 mm). De är också mycket lätta och varierar i vikt från 0,87 kg till 1,41 kg, beroende på vilket alternativ du väljer.

Samsung Galaxy Book 2 Pro 360 kommer med S Pen

Samsung Galaxy Book 2 Pro 360 försedd med S Pen

På skärm Galaxy Book 2 Proffs(Pro-skärm) använder en AMOLED-panel med Full HD-upplösning(Full HD-upplösning), utan beröringsstöd. Å andra sidan, Galaxy 2 Pro 360 Det har Super AMOLED-panel(Super AMOLED-panel) med en maximal ljusstyrka på 500 nits, HDR-stöd(HDR-stöd), stöd för touch-ingång och S Pen(S-penna) medföljer. Dessutom, som du kan se på bilden nedan, är det en konvertibel enhet, så att du bekvämt kan använda den som en surfplatta såväl som en bärbar dator.

Galaxy Book 2 Pro 360 är en förvandlande enhet

Galaxy Book 2 Pro 360 – transformatoranordning

Hamnar Galaxy Book 2 Proffs inkludera en Thunderbolt 4 ett USB typ-C ett USB 3.2 ett HDMI microSD-kort, hörlursuttag(hörlursuttag) och tillval nano-SIM-kortplats(SIM-kortplats)-kort för 5G-alternativ.

Samsung Galaxy Book 2 Pro 360 utrustad med tre USB-C-portar (varav en också Thunderbolt 4 ), microSD-kortläsare och(kortläsare) hörlurs/mikrofonuttag. tyvärr inte HDMI-port(HDMI-port) och 5G-versioner. Båda modellerna laddar via USB typ-C och har en 65W adapter.

Båda bärbara datorerna är väldigt tunna och lätta.

Båda bärbara datorerna är väldigt tunna och lätta.

Dessa bärbara datorer är utrustade med 2.1- megapixel kamera(Megapixelkamera) som kan spela in 1080p video, vilket är användbart för videokonferenser(videokonferenser) och distansarbete. Tyvärr, webb(webbkamera gör det inte) Stöd för Windows Hello(Windows Hello-stöd) för ansiktsupplåsning(ansiktsupplåsning) , men du kan enkelt autentisera med strömknappar(strömknapp) på en bärbar dator, som också utför funktionen fingeravtrycksläsare(fingeravtrycksläsare) .

Webbkameran har förbättrats

Webbkameran spelar in i 1080p.

Samsung Galaxy Book 2 Pro och Pro(Pro och Pro) 360-stöd Samsung-specifika anslutningsfunktioner(Samsung-specifik anslutning) som t.ex enkel inloggning(Enkel inloggning) , smart switch (förenklar överföringen av data, foton, inställningar mellan datorer) och support SmartThings . Ett annat tillägg är Multikontroll som låter dig använda Samsung Galaxy Tab S8 som en extra skärm tillsammans med Galaxy Book 2 Pro eller Pro(Pro eller Pro) 360.

Dessa bärbara datorer kommer att säljas för 1 049,99 USD respektive 1 249,99 USD och kommer att finnas tillgängliga i butikerna för cirka 1 april(1 april) och förbeställningar startar den 18 Martha(18 mars).

Vad tycker du om det nya Samsung Galaxy Book 2 Pro och Pro(Pro och Pro) 360?

Vi njöt verkligen av vår korta praktiska upplevelse med de nya bärbara datorerna Samsung Galaxy Book 2 Pro och Pro(Pro och Pro) 360. Det här är fantastiska enheter med lovande specifikationer och vi är nyfikna på att granska dem när de blir tillgängliga. De verkar ha hittat den rätta balansen mellan portabilitet och prestanda(portabilitet och prestanda). Innan du avslutar presentationen, dela din åsikt om dessa bärbara datorer: gör de anspråk på att vara årets bästa Windows-dator?

På Mobile World Congress 2022 i Barcelona visade Samsung upp sin nya Galaxy Book 2 Pro-serie, ett flaggskepp av ultraportabla Windows-bärbara datorer med Galaxy Book 2 Pro 360 med S Pen-funktionalitet och Galaxy Book 2 Pro med (eller utan) 5G. Båda finns i storlekarna 13,3 tum och 15,6 tum; de ser bra ut och har några spännande funktioner. För att lära dig mer om dessa bärbara datorer, läs den här korta presentationen baserad på vår praktiska erfarenhet på MWC:

Utmärkta specifikationer, certifierade genom Intels Evo-program

Samsung Galaxy Book 2 Pro och Pro 360 är byggda på Intels Evo-plattform, vilket innebär att de erbjuder hög prestanda, en batteritid på upp till 21 timmar (enligt Samsung), och supersnabb Wi-Fi 6E-anslutning. Dessutom har båda bärbara datorerna den senaste 12:e generationens Intel Core mobila processorer (både Core i7 och Core i5), 8, 16 eller 32 GB DDR5 RAM, Samsung SSDs med en kapacitet på 256, 512 eller 1 TB och Intel IrisXe grafik.

Samsung Galaxy Book 2 Pro - certifierad genom Intel Evo

Samsung Galaxy Book 2 Pro – certifierad genom Intel Evo

Galaxy Book 2 Pro 360 som vi fotograferade vid MWC 2022 hade en Intel Core i5-1240P med fyra prestandakärnor, åtta effektiva kärnor, 32 GB RAM och en 1 TB SSD. Alla enheter som visades kändes supersnabba under våra några minuters användning.

Samsung Galaxy Book 2 Pro och Pro 360 finns i färgerna grafit (eller svart), silver och vinröd (endast Pro 360), och de är supertunna (varierar mellan 11,5 mm och 11,9 mm). De är också superlätta, med en vikt som varierar mellan 0,87 kg och 1,41 kg, beroende på vilken variant du väljer.

Samsung Galaxy Book 2 Pro 360 medföljer en S Pen

Samsung Galaxy Book 2 Pro 360 medföljer en S Pen

Galaxy Book 2 Pro-skärmen använder en AMOLED-panel i Full HD-upplösning, utan pekstöd. Å andra sidan har Galaxy 2 Pro 360 en Super AMOLED-panel, med en maximal ljusstyrka på 500 nits, HDR-stöd, stöd för touch och en S-penna som ingår i kartongen. Dessutom, som du kan se på bilden nedan, är det en konvertibel enhet, så att du bekvämt kan använda den som en surfplatta också, inte bara en bärbar dator.

Galaxy Book 2 Pro 360 är en konvertibel enhet

Galaxy Book 2 Pro 360 är en konvertibel enhet

Portarna på Galaxy Book 2 Pro inkluderar en Thunderbolt 4, en USB Type-C, en USB 3.2, en HDMI, ett microSD-kort, ett hörlursuttag och ett valfritt nano SIM-kortplats för 5G-varianten.

Samsung Galaxy Book 2 Pro 360 har tre USB-C-portar (varav en är också Thunderbolt 4), en microSD-kortläsare och ett uttag för hörlurar/mikrofon. Tyvärr finns det ingen HDMI-port och ingen 5G-version. Båda modellerna laddas via USB Type-C, och de har en 65W adapter.

Båda bärbara datorerna är supertunna och lätta

Båda bärbara datorerna är supertunna och lätta

Dessa bärbara datorer har en 2,1 megapixelkamera som kan spela in 1080p-videor, användbart för videokonferenser och fjärrarbete. Tyvärr har inte webbkameran Windows Hello-stöd för ansiktsupplåsning, men du kan autentisera enkelt genom strömbrytaren på den bärbara datorn som fungerar som fingeravtrycksläsare.

Webbkameran har förbättrats

Webbkameran spelar in i 1080p

Samsung Galaxy Book 2 Pro och Pro 360 stöder Samsung-specifika anslutningsfunktioner, som enkel inloggning, Smart Switch (gör det enkelt att överföra data, foton, inställningar mellan datorer) och stöd för SmartThings. Ett annat tillägg är Multi Control, som låter dig använda en Samsung Galaxy Tab S8 som en sekundär skärm, tillsammans med en Galaxy Book 2 Pro eller Pro 360.

Dessa bärbara datorer kommer att ha priser från 1 049,99 $ respektive 1 249,99 $, och de kommer att finnas tillgängliga i butiker runt 1 april med förbeställningar som börjar den 18 mars.

Vad tycker du om nya Samsung Galaxy Book 2 Pro och Pro 360?

Vi njöt mycket av vår korta praktiska upplevelse med de nya bärbara datorerna Samsung Galaxy Book 2 Pro och Pro 360. De är utmärkta enheter med lovande specifikationer, och vi är nyfikna på att granska dem när de blir tillgängliga. De verkar hitta rätt balans mellan portabilitet och prestanda. Innan du avslutar den här presentationen, berätta för oss dina åsikter om dessa bärbara datorer: är de utmanare till årets bästa Windows-bärbara dator?

Relaterade Artiklar

Back to top button