Samsung Galaxy A54, ny information inkluderar en överraskning för rummet

Enligt rapporter, Samsung håller på att utveckla en ny smartphone i A-serien, den aktuella smartphonen kallas Galaxy A54 och förväntas släppas nästa år. Medan det fortfarande är månader kvar att lansera officiell av den kommande smarttelefonen avslöjade en ny källa specifikationerna för hans kamera.

Nästa Galaxy A54 kommer att ha en kamera rektor 50 MP, enligt ett GalaxyClub-rykte. Artikeln gav ingen information om ytterligare kameror. Vi kunde dock förutse att enheten har ett trippelkamerasystem.

Galaxy A54 förbereder sig för debut

Enligt en färsk källa har Samsung för avsikt att ta bort djupkamerorna från Galaxy A54, vilket innebär att enheten bara skulle ha en vidvinkelkamera, en ultravidvinkelkamera och en makrokamera. Makrosensorn tros vara 5MP och objektivet också ultrabred det kan vara 5MP.

Vissa kanske hävdar att det är en nedvärdera av kameran som den tidigare Galaxy A53 och A52 hade en 64 MP huvudkamera. Ett högre antal megapixlar betyder dock inte alltid högre bilder. Fler megapixlar låter dig helt enkelt zooma och beskära bilder genom att dölja enskilda pixlar.

Vi vet inte mycket om specifikationerna för Galaxy A54 eftersom läckor och spekulationer först nyligen har börjat cirkulera om den. Enheten förväntas släppas nästa år som en ersättning för Galaxy A53. A53 lanserades tidigare i år med en 6,5-tums FHD + SuperAMOLED Infinity-O-skärm med en 120 Hz uppdateringsfrekvens och 800 nits ljusstyrka. Den har en 5nm Exynos 1280 SoC, upp till 8 GB RAM och 256 GB internminne. Den innehåller ett 5 000 mAh batteri och kan laddas på ett fart på 25 W. Telefonen levereras förinstallerad med Samsungs One UI 4 och Knox-säkerhet.

Relaterade Artiklar

Back to top button