Samsung Galaxy A52s (5G) sjunker till sitt bästa pris sedan lanseringen 🔥

Just nu rimmar Black Friday på 5G. Beviset på RED by SFR, som just har lanserat en ny kampanj på Samsung Galaxy A52S. Möjligheten att utrusta dig själv innan det nya nätverket kommer hemma?

Samsung Galaxy A52s

Samsung Galaxy A52S: vacker på utsidan, kraftfull på insidan

  • Utmärkt prestanda för mellanklassen
  • En bra autonomi
  • AMOLED-skärmen uppdateras i 120 Hz

Samsung Galaxy A52s (5G) för 379 € med RED av SFR

Bra plan RED av SFR: A52S sjunker under 400 €

Innan vi säger mer om enheten, låt oss komma ihåg de viktiga detaljerna i dess erbjudande. Operatören erbjuder inte bara ett reducerat pris för Samsung-smarttelefonen, utan åtföljer den också med en rad fördelar.

Den här bra planen gäller alltså Galaxy A52S i sin 5G-version, som ser priset sjunka med 80 € och går från 459 € till 379 €. Enheten säljs i sin 128 GB version, det vill säga ett särskilt stort lagringsutrymme.

Dessutom kommer RED by SFR att tillhandahålla gratis leverans, oavsett om det är till en reläpunkt eller med Chronopost-paket till din brevlåda, med leverans inom 24 timmar efter beställningen. Den sålunda mottagna A52S är garanterad i 2 år.

Galaxy A52S, den bästa smartphonen för att upptäcka 5G

Redan innan det helt nya nätverket slutfört sin utrullning erbjuder tillverkare redan 5G-aktiverade smartphones. Med A52S har Samsung designat en extremt kapabel 5G- och dual-SIM-enhet, speciellt för mellanklassen.

För att säkerställa denna prestanda har smarttelefonen en Snapdragon 778G-processor. Tillsammans med ett Adreno 642L-grafikchip och 6 GB RAM, säkerställer setet stor flyt i våra vardagliga applikationer.

Med en storlek på 6,5 tum erbjuder A52s en generös Super AMOLED-panel, som vi kommer att njuta av att använda för streaming eller videospel. Den här skärmen är klockad till 120 Hz och lovar stor flyt, en värdefull funktion för att titta på våra favoritvideor.

Ett sista element att lyfta fram: autonomin hos denna smartphone är särskilt väl optimerad. Batteriet på 4500 mAh ger en bra livslängd. Men framför allt kommer den med en användbar 25W snabbladdning när du har bråttom.

Samsung Galaxy A52s (5G) för 379 € med RED av SFR

Vilka alternativ till Samsung Galaxy A52s?

Parallellt med denna goda plan signerad RED av SFR, presenterar andra operatörer och tillverkare smartphones till låga priser.

Innan du gör ditt val, läs vår jämförelse av 2021 års bästa smartphones. Oavsett om det är i mellanklassen eller i andra segment, hittar du det du letar efter.

Relaterade Artiklar

Back to top button