Samsung Galaxy A51s kommer att få en rejäl uppdatering

samsung_A51_1600

Ägare av Samsung Galaxy A51 kan kontrollera avsnittet “Uppdatera” på sin smartphone.

Faktum är att den koreanska jätten distribuerar en särskilt imponerande ny firmware på skalan.

En (stor) uppdatering för Galaxy A51s

Samsungs Galaxy A51-serie, som är tillgänglig sedan början av 2020, tillåter den koreanska jätten att erbjuda en mellanklasssmartphone som är både prisvärd, tekniskt framgångsrik, men också väldigt snygg ur en strikt estetisk synvinkel. En vinnande formel för denna Galaxy A51, vars försäljning utstrålar både i Europa och Asien.

Under det här nya läsåret kommer ägarna till denna smartphone att kunna dra fördel av en ny firmwareuppdatering, vars utbyggnad just har börjat i Europa. Detta är särskilt imponerande, eftersom det visar inte mindre än 955 MB på skalan!

En uppdatering för ingenting, eller nästan?

Förra månaden rullade Samsung ut en uppdatering till mer än 500 miljoner Galaxy-enheter över hela världen för att åtgärda ett fel i GPS-modulen. Den här gången verkar det som om den här nya A515FXXU5FVG4-uppdateringen för Galaxy A51 ensam, trots sin imponerande storlek, inte ger mycket nytt.

Faktum är att om den nya firmwaren lovar att optimera systemets prestanda och stabilitet, indikerar det också att smarttelefonens allmänna säkerhet förbättras. Man skulle ha trott att den sistnämnde skickade med honom Android-säkerhetspatchen från augusti, men så är inte fallet, och det kommer förmodligen att behöva vänta på nästa uppdatering för det.

Kom ihåg att samma Galaxy A51 kunde migrera till Android 12 (och One UI 4) i början av året, och att den borde kunna dra nytta, under loppet av nästa år, av den helt nya Android 13, allt nyligen tillgängligt för vissa terminaler.

Källa: SamMobile

Relaterade Artiklar

Back to top button