Samsung förbereder en Galaxy Book Go: en dator under ARM och Windows 10 för mindre än 500 euro!

Galaxy Book Go © WinFuture

En Galaxy Book Go skulle vara under utveckling hos Samsung: a bärbar dator
under Windows 10 ARM med 4G LTE-anslutning, allt till ett lågt pris.

Den 28 april höll Samsung en Unpacked-konferens under vilken den koreanska tillverkaren tillkännagav fyra nya bärbara Galaxy Book-modeller. Idag tysk media WinFuture avslöjar förekomsten av en annan produkt, som ännu inte har avslöjats av Samsung: Galaxy Book Go.

Läs också:
Samsung presenterar Galaxy Book Pro 360, Galaxy Book Pro och Galaxy Book

En Samsung Windows 10 ARM PC

Det skulle vara en ARM-baserad Windows 10-dator. Mer specifikt skulle den bärbara datorn bära ett Qualcomm Snapdragon 7c-chip ingraverat i 8 nm. Enheten skulle också vara 4G LTE-kompatibel, en funktion som vanligtvis är reserverad för avancerade hybrider.

Fortfarande enligt uppgifter från WinFuture, mängden RAM bör begränsas till 4 GB och lagringsutrymmet bör begränsas till en 128 GB SSD. Den 14-tums IPS-teknikskärmen visar, enligt läckan, en Full HD 1 920 x 1 080 pixlar definition. Panelen skulle inte vara taktil, tvärtemot vad man kan tro för en sådan produkt. Men ledordet för Samsung med den här datorn förblir kostnadskontroll.

Läs också:
Samsung överväger en surfplatta som fälls in tre för 2022

Ett pris på 449 euro?

Den här bärbara datorn ska fortfarande vara utrustad med två USB-C-portar, vilket är generöst i den här prisklassen. I gengäld finns det bara en USB-A-port. En SIM-kortplats, en annan för microSD-kort och ett 0,5 mm-uttag för att ansluta hörlurar eller hörlurar skulle också finnas.

Det är ännu inte känt när denna Galaxy Book Go kommer att finnas tillgänglig. Medan WinFuture trodde att den skulle presenteras med de andra enheterna i sortimentet vid konferensen den 28 april, den koreanska jätten har inte sagt ett ord. Media tror sig fortfarande veta sitt lanseringspris på den tyska marknaden: 449 euro. Om denna information visar sig skulle det vara ett mycket attraktivt pris!

Källa: WinFuture

Relaterade Artiklar

Back to top button