Samsung bekräftar datumet för sitt nästa Galaxy Unpacked-evenemang

Samsung Galaxy uppackad (2022) © © Samsung

Det var en öppen hemlighet eftersom datumet redan hade läckt ut för många veckor sedan. Men eftersom inget slår en bekräftelse i god och vederbörlig form, har Samsung äntligen formaliserat dagen då dess sommarevenemang, Galaxy Unpacked, kommer att äga rum.

Strax efter att Galaxy Watch 5 och 5 Pro dök upp på flera Samsung-sajter har den sydkoreanska jätten äntligen avslöjat datumet för sitt efterlängtade evenemang, planerat till nästa augusti.

Galaxy Unpacked: Samsung ger oss ett möte för mycket snart

Det är officiellt, inbjudningarna är nu lanserade: det är verkligen den 10 augusti som den framtida Galaxy Unpacked från Samsung kommer att äga rum. Vid detta tillfälle förväntas många meddelanden från den koreanska tillverkaren. Faktum är att vikbara smartphones först bör inta en viktig plats under detta evenemang eftersom jätten borde lyfta slöjan för sina nya modeller, nämligen Galaxy Z Fold 4 och Galaxy Z Flip 4.

Uppenbarligen borde inte smartphones vara de enda produkterna från märket som passerar under rampljuset under årets andra Galaxy Unpacked. Den framtida generationen av uppkopplade klockor, liksom den nya iterationen av trådlösa hörlurar från Samsung bör också peka på näsan. Så om några veckor borde Galaxy Watch 5 och Galaxy Buds Pro 2 inte ha fler hemligheter för dig.

Efter långa veckors väntan på bekräftelse från Samsung, ses vi den 10 augusti för att upptäcka alla överraskningar reserverade av tillverkaren. En Galaxy Unpacked som redan lovar att vara full av tillkännagivanden.

Källa: SamMobile

Relaterade Artiklar

Back to top button