Samsung avslöjar listan över sina smartphones som kommer att få Android 13 i slutet av året

Android 13 © © Google

Samsung fortsätter att arbeta för att få One UI 5.0-gränssnittet till sina kunder så snart som möjligt.

Den koreanska jätten lovar särskilt att distribuera Android 13 så snart som möjligt, före årets slut för vissa smartphones.

Android 13 närmar sig hos Samsung

Det har gått några veckor nu som nya Android 13 har varit tillgänglig för nedladdning. För närvarande påverkas vissa Pixel-smarttelefoner, för att inte tala om den framtida Pixel 7 som kommer förstås.

Samsung Galaxy Z Flip 4 © Samsung

På Samsung-sidan arbetar vi självklart hårt för att få Android 13 till så många smartphones som möjligt, om möjligt innan årets slut. I dag, SamMobile lovar att ha lärt sig från en pålitlig källa vilka terminaler som kommer att kunna migrera till Android 13 före slutet av 2022.

Avancerade smartphones, men inte bara!

Således kommer Samsung att distribuera den stabila versionen av Android 13 (via One UI 5.0) i slutet av året för sina Galaxy S21 och Galaxy S22 smartphones. På sidan om ” smartphones som fälls ihop “, Galaxy Z Fold 3 och Z Fold 4 samt Galaxy Z Flip 3 och Z Flip 4 kommer också att påverkas före slutet av 2022.

Det här är premiumtelefoner, så det är mycket vettigt att de prioriteras inför den kommande uppdateringen. Men andra Galaxy-smarttelefoner kommer också att vara berättigade till Android 13 mycket snart.

Samsung Galaxy A53

Faktum är att Galaxy A53 kommer att kunna dra fördel av alla fördelar med Android 13 före 2023. Visserligen är det inget flaggskepp, men Galaxy A5x-serien är ett väldigt (mycket) populärt mellanklasserbjudande från Samsung. . Den koreanska jätten får därför inte göra sina många kunder besvikna. Som en påminnelse lanserades Galaxy A53 i början av året, under Android 12, med löfte om att erbjuda inte mindre än 4 stora systemuppdateringar.

Enligt SamMobile, kan andra Samsung-modeller påverkas av en Android 13-uppdatering före årets slut. Tålamod alltså.

Källa: SamMobile

Relaterade Artiklar

Back to top button