Samantha Cristoforetti förevigar centrum-syd från rymden: bilden har blivit viral

Den italienska astronauten Samantha Cristoforetti, på ett uppdrag på ISS (Internationella rymdstationen) förevigadeCentral-södra Italien.

Ett otroligt foto föds ur himlens oändliga mörker, taget för tillfället av en exceptionell journalist. Den italienska astronauten Samantha Cristoforetti, på ett uppdrag till den internationella rymdstationen, förevigade han centrala och södra Italien med en underbar bild. Omisskännlig “sporen” av stöveln och precis där vår Molise.

Fotot, bearbetat av Salvatore Cerrutodet togs sista juni 12. Cristoforetti är den första italienska kvinnan i besättningarna påEuropeiska rymdorganisationenpå sitt andra uppdrag på ISS, den ” avHexåtta år efter starten av uppdraget ”, för ASI.

En rymdpromenad med en rysk kollega

‘AstroSamantha’ kommer att uppträda, på 21 juli 2022kl 10:00 Washington (16:00 italienska, red) en ‘vandring’ i rymden som varar i sju timmar. Datumet tillkännagavs av NASA i en officiell notis. I rymden tillsammans med Cristoforettisom kommer att ge sig ut i extravehicular aktivitet iförd en Rysk Orlan klänningkommer det att finnas kosmonauten Oleg Artemyevbefälhavare för det ryska uppdraget som för närvarande pågår på Internationell rymdstation.

Pressbyrån sa på hans Telegram kanal.

Besättningsmedlemmarna på ISS (International Space Station) kommer att fortsätta att förbereda Europeisk robotarm (ERA) för drift e de kommer att skjuta upp tio små satelliter som en del av RadioSkafs forsknings- och utbildningsexperimentprogram, sade han Roscosmos.

Relaterade Artiklar

Back to top button