Säljtips: Fnac Darty Jackpot e-presentkort är tillbaka!

Det här är DEN bra affären på denna första dag av försäljningen på Fnac-Darty: jackpottkorten är tillbaka. Som en påminnelse: du köper ett kort med ett värde av 60€ för 50€, eller med ett värde av 150€ för 130€. Sedan spenderar du det på sajten och sparar pengar utöver försäljningen.

1

Dra fördel av försäljningen med Fnac Jackpot-kort!

  • Kan användas en eller flera gånger
  • Kan användas till och med 31 januari
  • En beställning/konto som kan innehålla max 3 kort

Se erbjudandet på Fnac Darty Jackpot e-presentkort

Köp mer för att spendera mindre

Principen med Fnac jackpottkort lockar fler och fler köpare för varje iteration. Principen är enkel: Fnac erbjuder att köpa presentkort värda €60 och €150. Men istället för att betala detta pris vid köpet, betalar du dem 50€ respektive 130€. Du kommer att ha förstått det, du kommer att göra ytterligare besparingar under försäljningen.

Det finns fortfarande vissa villkor att respektera för att använda dessa kort. Dels är de “bara” giltiga till 31 januari 2022. Så vänta inte för länge med att använda dem. Men med försäljningen som börjar imorgon är risken liten att glömma dem i ett hörn.

Å andra sidan kan du bara göra en beställning av jackpottkort per konto. Men i denna ordning kan du lägga upp till 3 kort max, på 60€ eller 150€. Det betyder att du kan spara minst €10 och maximalt €60.

Ha kul under rean till en lägre kostnad

Fnac jackpottkort fungerar också med varumärket Darty. Och det fungerar inte bara online, utan du kan även gå till butiken med streckkoderna kopplade till vart och ett av dina presentkort. Så du kommer att kunna presentera dem i kassan och dra av deras belopp från dina köp.

Och det går såklart att dela upp sina köp. Du kan spendera en viss del av summan nu och den andra delen senare. Så du behöver inte göra ett stort köp på en gång: om du vill köpa flera småsaker är det också möjligt. Även här finns det några begränsningar att ta hänsyn till: jackpottkort kan inte användas på Marketplace (ibland), pressprenumerationer, dematerialiserade produkter och fotoutskrifter.

För resten behöver du bara unna dig själv, du kan köpa ett, två eller tre kort från 60€ eller 150€ till 50€ eller 130€ styck och därmed börja försäljningen bra imorgon tack vare dessa dubbla rabatter.

Se erbjudandet på Fnac Darty Jackpot e-presentkort

Relaterade Artiklar

Back to top button