Saknas skrivbordsbricka från startskärmen? Hur man lägger tillbaka

Det kan hända att dina plattor skrivbordet(Skrivbord) försvunnit sedan elementärt(Startskärm. Olyckor händer och du vill ha tillbaka den. Lyckligtvis gör Windows 8 det enkelt att lägga till din bricka igen elementärt(Startskärm. Här är hur:

Hur man lägger till skrivbordsplattor(Desktop Tile) på hemskärm (startskärm)Windows 8

Kakel” Skrivbord(Skrivbord)” visar din nuvarande bakgrund och är som standard på primär(Start) skärmen i en framträdande position.

Om du inte hittar den någonstans går det snabbt och smärtfritt att lägga till det igen. Att vara på primär(Start) skärm, ange ordet “Skrivbord”(“skrivbord”) . Windows 8 visar flera resultat. Den första borde vara Skrivbord(Skrivbord).

Lägg tillbaka skrivbordspanelen till startskärmen.

Högerklicka musknapp eller klicka(klicka eller tryck) och håll ned för att välja den. Sedan klicka eller tryck (klicka eller tryck) “Fäst till startskärmen”(“Fäst för att starta”) .

Lägg tillbaka skrivbordspanelen till startskärmen.

Bricka skrivbordet(Skrivbord) återvände till elementärt(Start) skärmen, men inte till hempositionen. Skrolla elementärt(Start) skärmen tills du hittar den. Dra den sedan till en mer framträdande plats.

Slutsats

Om du behöver fler råd om att arbeta med kakel och primär(Start) skärm, läs gärna artiklarna vi rekommenderar nedan. Dessutom, om du har några frågor om den här artikeln, lämna gärna en kommentar.

Det kan hända att din bricka har försvunnit på skärmen. Olyckor händer och du kommer att vilja ha tillbaka den. Lyckligtvis gör Windows 8 det enkelt att lägga tillbaka sin bricka på skärmen. Här är hur:

Hur man lägger till skrivbordsplattan till startskärmen i Windows 8

Kakeln visar din nuvarande bakgrundsbild och, som standard, finns den på skärmen, placerad någonstans som är mycket synlig.

Lägg tillbaka skrivbordspanelen till startskärmen

Om du inte kan hitta den någonstans är proceduren för att lägga till den tillbaka snabbt och smärtfri. När du är på skärmen skriver du ordet . Windows 8 visar några resultat. Den första bör vara.

Lägg tillbaka skrivbordspanelen till startskärmen

Högerklicka eller tryck och håll på den för att välja den. Klicka eller tryck sedan på .

Lägg tillbaka skrivbordspanelen till startskärmen

Kakeln är tillbaka på skärmen men inte i sin ursprungliga position. Rulla skärmen åt höger tills du hittar den. Dra den sedan till en mer synlig position.

Slutsats

Om du letar efter fler tips om att arbeta med kakel och skärm, tveka inte att läsa artiklarna vi rekommenderar nedan. Dessutom, om du har några frågor om den här artikeln, tveka inte att lämna en kommentar.