Säkerhet: om du använder en smartphone är du definitivt i fara

Alla funderar efter en attack hacker vid regionen Lazio han lade under schackmatt hans plan sjukvård. Tyvärr måste vi bli medvetna om det faktum att vår säkerhet är i fara bara för att vi använder en smartphone. I grund och botten, på grund av en gör det i mobilnätnågon cyberkriminell skulle kunna kränka vår Integritet och kompromissa med allt som har med vår personliga sfär att göra.

Säkerhet: Ingen av oss är säker från ett datanätverksläckage

För att förstå om vår säkerhet den är verkligen inne faramåste vi svara på denna fråga: hur många av oss använder det smartphone kopplad till en datanätverk? Nästan nästan Alltså ingen av oss är al säker.

där gör det ifrågavarande, och som avser nätverkssäkerhet 4G eller LTEupptäcktes av ingenjörerna av Ändra attack. I praktiken, enligt vad som deklarerades av experterna, detta “”.

Vi har ofta pratat med dig om denna teknik här uppe på sistone. Tänk bara på attackerna spoofing till kunder UniCredit som har sett nollställningen besparingarbankkonto.

I grund och botten detta ge sig på äventyrar säkerhet av allt för att rida en gör det i netto av dess tre huvudprocesser – förbindelse, urkoppling Och datautbyte – kan klon identitet vem eller vilka som kommunicerar med oss.

Det kan vara en vän som skickar oss en enkel chattmeddelandeeller a SMS av vår bankinstitut eller till och med platsen för Banktjänster i hemmet. Vår säkerhet och andras kan vara det äventyras om vi skulle vara det klonas. Dessa hacker kunde skicka e-postmeddelanden chatt och av text utan vår vetskap.

Teknikerna för att dra nytta av detta gör det 4G det råder ingen brist på hacker experter som gör detta för att leva. Lyckligtvis finns det avskräckande som skulle avvärja fara nära förestående för vår säkerhet. Det handlar om metod vilket visar sig något kostsam att användas mot enbart dödliga.

Relaterade Artiklar

Back to top button