Safari kan snart stödja webb-push-meddelanden på iPhone

Safari © Apple

Med tanke på den första betaversionen av iOS 15.4, en mycket efterlängtad funktion från vissa användare av Safari kanske kommer snart…

Om Mac-enheter redan tillåter dig att bli varnad för aviseringar direkt från Apples webbläsare är detta ännu inte möjligt från Safari-versionen av våra smartphones. En brist som mycket väl skulle kunna rättas till snart om vi hänvisar till betaversionen av iOS 15.4.

Web Push-meddelanden snart på Safari?

Det var utvecklaren Maximiliano Firtman som delade informationen: distributionen av iOS 15.4 beta till proffs berättar för oss att Apple-märket arbetar på en funktion för att ta emot push-meddelanden, direkt från Safari-versionen av din mobila enhet.

Faktum är att alternativen “Inbyggda webbmeddelanden” och “Push API” har dykt upp i applikationsinställningarna, även om det fortfarande är omöjligt att aktivera dem. Observera att detta gäller både enheter som kör iOS och de som kör iPadOS.

Sammanfattningsvis, med ankomsten av push-meddelanden på Safari för webbapplikationer, skulle webbplatser kunna varna olika iPhone- och iPad-användare på ett enkelt och omedelbart sätt. iOS 15.4 bör landa nästa vår, men vi vet ännu inte om denna nya funktion inbäddad i Apples webbläsare kommer att komma till våra mobila enheter vid detta tillfälle. Detta måste vänta på en officiell bekräftelse från Apple. En sak är säker, vi kommer att hålla dig informerad!

Om samma ämne:
Här är de nya emojierna som kommer att dyka upp på din iPhone

Källa: xda-utvecklare

Relaterade Artiklar

Back to top button