Så småningom kommer äldre iPad Pros att ha en begränsad version av Stage Manager multitasking

Stage Manager iPadOS © © Mathieu Grumiaux för Clubic

Senaste iPadOS 16.1 beta låter två äldre iPad-proffs ta emot Praktikansvarigmen det finns en storleksbegränsning.

Beta efter beta, Apple verkar ha svårt att slutföra det nya multitasking-systemet för sina iPads.

iPad Pro 2018 och 2020 kommer att ha tillgång till Stage Manager, men bara på surfplattans skärm

Under sitt tillkännagivande på WWDC 2022 indikerade Apple att Stage Manager endast skulle vara tillgänglig på iPads med M1-processorer, nämligen iPad Pro (2021) och iPad Air (2022). Enligt varumärket var bara dess chips tillräckligt kraftfulla för att erbjuda detta nya system på ett perfekt flytande sätt och garantera en bra användarupplevelse.

Goda nyheter för ägare av iPad Pro 2018 och 2020: Stage Manager är äntligen tillgänglig på dessa modeller med den senaste betaversionen av iPadOS 16.1, släppt denna tisdag den 27 september.

Apple har dock tagit bort stödet för externa skärmar för dessa två enheter, som bara kommer att kunna använda Stage Manager på surfplattans skärm.

Utvecklingen av Stage Manager är så komplicerad att Apple fick skjuta upp lanseringen av iPadOS 16, som var tänkt att släppas samtidigt som iOS 16, men som inte kommer att lanseras förrän nästa oktober. Stöd för externa skärmar kommer också att tas bort från den offentliga versionen och läggas till i en framtida uppdatering, tillgänglig före slutet av 2022.

Källa: GSM Arena

Relaterade Artiklar

Back to top button