Så här visar du live väderprognos på Google Earth

Att se världen från bekvämligheten av ditt eget hem kan tyckas omöjligt, men bara om du aldrig har hört talas om det Google Earth(Google Earth). Det är inte bara idealiskt för att kartlägga världen, utan det är också vettigt för att uppdatera väderradar.

Lyssna(Titta) du kommer inte att ersätta din nuvarande väderapp med Google Earth(Google Earth) eftersom det är ett ineffektivt sätt att se vädret regelbundet. Men om du använder verktyget för andra ändamål, då skulle det vara trevligt att kunna kontrollera om det kommer att regna.

Visa väderprognosen i realtid(Se live väderprognos) på Google Earth(Google Earth)

Det bör noteras att flera år sedan Google tog bort väderprognoser från jorden, så för närvarande kan tjänsten endast ge tillgång till väderradar.

Var hittar jag väderlagret?

Innan vi börjar måste vi först hitta väderlagret. Denna funktion är nu inbyggd direkt i Google Earth(Google Earth) , så nu finns det inget behov av att göra några drastiska ändringar eller installera programvara från tredje part. Se bara till att du har programmet installerat på din dator Google Earth Pro. (Google Earth Pro) Öppna den och gå sedan till sidofältet till vänster.

Det finns en flik på sidofältet Skikten(Layers) ”, och under den bör du se väderlagret. Härifrån kan användare välja ” Moln(moln)” för att se var moln beräknas runt om i världen. När det gäller avsnittet ” Information(Information)” kommer den att tillhandahålla väderdata och hur den samlades in.

För den som önskar kan de även ladda ner väderanimationer, men se till att din dator har relativt bra kraft. Det finns också ett alternativ att ha 24-timmars molnanimation, vilket inte är dåligt om du frågar oss.

Björn(Tänk på) att molndata inte är i realtid, utan nära.

Google Earth för webben

Människor kan använda Google Earth i sin webbläsare istället för att ladda ner skrivbordsversionen Proffs. Vad vi kan säga har den inte heller någon väderprognosfunktion, men när det kommer till att titta på moln så har den det tack och lov.

Om du vill se molnen startar du Google Earth för webben i en webbläsare Krom . Klicka sedan på menyikonen och välj sedan Kort stil(MapStyle) . Hitta ” Aktivera animerade moln”(Slå på animerade moln) och slå på den. Du kommer inte få levande väder på det här sättet, men det är bättre än ingenting.

Vilka är dina alternativ?

Du förstår, vi kan använda filer KMZ eller kml från tredje part för att tillhandahålla prognoser.

Gå till raid.weather.gov och se till att ange din plats i sökrutan för prognoser. När du har valt din plats bör du byta till prognossidan. Klicka här kml för att ladda ner filen.

Efter att ha laddat ner filen till skrivbordet Google Earth(Google Earth) laddar ner den och ger en väderprognos. Eftersom vädertjänsterna ständigt uppdaterar filerna kml kommer du alltid att vara på rätt spår när det gäller den senaste prognosen.

Det bör noteras att filerna kml visa inte bara vädret, utan även annan klimatrelaterad information som kanske intresserar dig eller inte.

Andra alternativ än väderlagret i Google Earth.

För den genomsnittliga användaren kanske det inte är värt att gå djupt in på att lägga till filer kml så det vore klokare att använda alternativa tjänster som också har väderradarparametrar.

  • Accuweather
  • Blåsigt
  • Väder Metro

Dessa är kvalitetsalternativ att välja mellan, så om du har några skäl att använda Google Earth(Google Earth) så borde åtminstone något av ovanstående hjälpa.

Att se hela världen från bekvämligheten av ditt eget hem kan tyckas omöjligt, men bara om du inte har hört talas om det Google Earth. Det är inte bara perfekt för att ta en titt runt jorden, utan det är också vettigt för väderradaruppdateringar.

Titta, du kommer inte att ersätta din nuvarande väderapp med Google Earth eftersom det inte är ett effektivt sätt att se vädret regelbundet. Men om du använder verktyget för andra ändamål, skulle det vara trevligt att ha möjligheten att kontrollera om det kommer att regna.

Se live väderprognos på Google Earth

Vi bör påpeka att Google tog bort väderprognoser från jorden för några år sedan, så som det ser ut kan tjänsten bara ge tillgång till väderradar.

Var hittar man väderlagret?

Live väderprognos på Google Earth

Innan vi börjar måste vi först lokalisera väderlagret. Nu är den här funktionen inbyggd direkt i Google Earth, därför finns det inget behov av att göra några omfattande ändringar eller installera programvara från tredje part just nu. Se bara till att ha Google Earth Pro installerat på din dator. Öppna den och navigera sedan till sidofältet till vänster.

Från sidofältet finns en flik som heter Layers, och under den bör du se väderlagret. Härifrån kan användare välja molnavsnittet för att veta var moln beräknas runt om i världen. När det gäller informationssektionen kommer den att leverera data om vädret och hur det samlades in.

För den som kanske vill kan de ladda ner väderanimationer också, men se till att din dator har relativt bra kraft. Dessutom finns möjligheten att ha 24-timmars molnanimationer, vilket inte är dåligt om du frågar oss.

Tänk på att molndata inte är i realtid, utan nära.

Google Earth för webben

Folk kan välja att använda Google Earth från sin webbläsare istället för att ladda ner Pro-versionen för skrivbordet. Vad vi kan säga har den inte heller väderprognosfunktionen, men när det kommer till att titta på moln är detta en möjlighet, tack och lov.

Om du vill titta på moln startar du Google Earth för webben i webbläsaren Chrome. När du har gjort det klickar du på menyikonen och väljer sedan Kartstil. Sök efter knappen som heter Aktivera animerade moln och slå på den. Du kommer inte få levande väder på detta sätt, men det är bättre än ingenting.

Vilka är dina alternativ?

Du förstår, vi kan använda KMZ- eller KML-filer från tredje part för att tillhandahålla prognoser.

Gå till radar.weather.gov och se till att ange din plats i sökrutan för prognoser. När du har valt din plats bör du nu gå över till prognossidan. Härifrån klickar du på KML-knappen för att ladda ner filen.

När du har laddat ner filen till ditt skrivbord kommer Google Earth att ladda den och ge väderprognoser. Eftersom vädertjänster håller KML-filerna uppdaterade kommer du alltid att vara på rätt spår när det gäller den senaste prognosen.

Det bör noteras att KML-filer inte bara visar vädret, utan också annan klimatrelaterad information som kanske eller kanske inte gillar ditt intresse.

Andra alternativ förutom Google Earths väderlager

För den tillfälliga användaren kanske det inte är en bra idé att gräva djupt i att lägga till KML-filer, därför skulle det vara mer vettigt att använda alternativa tjänster som också har väderradaralternativ.

  • Accuweather
  • blåsigt
  • Väder Underground

Dessa är kvalitetsalternativ att välja mellan, så om du har små anledningar att använda Google Earth, bör åtminstone ett av ovanstående alternativ hjälpa.

Relaterade Artiklar

Back to top button