Så här visar du LinkedIn Desktop Site från din Android/iOS

LinkedIn har blivit den mest användbara sociala nätverksappen för både arbetsgivare och anställda. Den används på både datorer och mobiltelefoner.

Använder mobilappen LinkedIn gör det enkelt att se och lägga upp jobberbjudanden, lediga jobb, jobbkrav och ansöka om relaterade jobb. Därtill kommer användningen LinkedIn på en mobilwebbplats kommer att spara din data jämförelsevis. Medan du använder LinkedIn på en stationär webbplats ger dig tillgång till fler funktioner, den förbrukar mer data. klar(Klart) att var och en har sina för- och nackdelar.

Närhelst du går in LinkedIn med en mobil webbläsare visas en mobilvy.

Om du vill komma åt skrivbordsversionen och inte mobilversionen, läs den här guiden. Du kommer att lära dig olika knep som hjälper dig att aktivera skrivbordsversionen LinkedInAndroid/iOS .

Hur man aktiverar desktopversionen av LinkedIn på Android(Hur man aktiverar LinkedIn Desktop-version på Android)

Varför skulle du vilja byta din LinkedIn-sida till en stationär webbplats?(Varför vill du byta din LinkedIn-sida till skrivbordswebbplats?)

Det finns många anledningar till varför en användare kanske vill göra detta, till exempel:

  • Tillgång till LinkedIn på plats Skrivbord tillhandahåller flexibilitet(flexibilitet) tillgång till alla funktioner som finns i applikationen.
  • Skrivbordswebbplatsen låter dig visa allt innehåll(hela innehållet) sidor LinkedIn samtidigt. Detta är användbart för multitasking.
  • Enligt användarfeedback är skrivbordswebbplatsen mer attraktiv(engagerande) och bekväm(bekvämt) eftersom det ger bättre kontroll över din profil, inlägg, kommentarer etc.

Följ den här metoden för att aktivera skrivbordsversionen LinkedIn på enheter (LinkedIn)Android .

Hur man visar LinkedIn-webbplatsen för PC på en Android-enhet(Hur man visar LinkedIn Desktop Site på Android-enhet)

När du öppnar en webbsida på din enhet Android , visas mobilsidan automatiskt. Du kan dock aktivera skrivbordswebbplatsen på vilken webbsida som helst inom några sekunder. Denna funktion är tillgänglig i alla moderna webbläsare.

För att aktivera skrivbordswebbplatsen i Google Chrome(Så här aktiverar du skrivbordswebbplatsen i Google Chrome) :

1. Kör valfri webbläsare(webbläsare) efter eget val på din telefon Android .

2. Här tas webbläsaren som exempel Google Chrome.

3. Du kommer att se trepunktssymbol(symbol med tre prickar) i det övre högra hörnet på sidan, som visas på bilden. Det meny(Meny) ; Klicka på det.

Du kommer att se en symbol med tre punkter i det övre högra hörnet på sidan. Detta är ett menyalternativ. Klicka på det.

4. Flera alternativ kommer att visas här: Ny(Ny flik, Ny(Ny) inkognitoflik, Bokmärken(bokmärken), Nyligen(Senaste) flikar, Berättelse(Historia), Nedladdningar(Nedladdningar) Allmän tillgång(Dela med sig) , Hitta(Hitta) på sidan, Lägg till(Tillägg huvud(hemskärm, Skrivbord(Skrivbord), inställningar(Inställningar) och Referens(hjälp) och Respons(Respons) . Markera rutan bredvid skrivbordswebbplats,(Skrivbordswebbplats) som visas nedan.

Markera nu rutan bredvid Desktop-webbplatsen som visas i bilden nedan | Så här visar du en LinkedIn Desktop-webbplats från din Android/iOS

5. Webbläsaren växlar till Skrivbord(skrivbordswebbplats).

Råd.(Tips:) Om du vill gå tillbaka till mobilsajten, avmarkera Webbplats för PC(Skrivbordswebbplats) . Skärmen växlar automatiskt till mobilvy när du avmarkerar rutan.

6. Här anger du länken (skriv in länken) i sökfältet och klickar Enter-tangent(Stiga på) .

7. Nu LinkedIn kommer att visas på samma sätt som på en stationär eller bärbar dator. Fortsätt genom att ange din referenser(inloggningsuppgifter) för att logga in.

Nu kommer LinkedIn att visas på skrivbordssidan. Fortsätt genom att ange dina inloggningsuppgifter.

Notera.(Obs:) Medan du tittar LinkedIn På en stationär webbplats kan du få ett meddelande som uppmanar dig att återvända till den mobila webbplatsen. Du kan ignorera det om du vill fortsätta rulla på skrivbordssidan eller samtycker till att byta tillbaka till mobilsajten.

Läs också: (Läs även:) Så här visar du skrivbordsversionen av Facebook på Android-telefon

Hur man aktiverar desktopversionen av LinkedIn på iOS(Hur man aktiverar LinkedIn Desktop-version på iOS)

Läs nedan för att aktivera skrivbordsversionen LinkedIn på iOS-enheter.

För iOS 13 och senare(För iOS 13 och högre versioner)

1. Starta webben LinkedIn sida(LinkedIn webbsida) genom att skriva länken du delade tidigare i sökfältet. Klick Stiga på .

2. Klicka på symbolen AA Klicka sedan ” Begär skrivbordswebbplats”(Begär skrivbordswebbplats).

Se ditt LinkedIn-skrivbord på iPhone

För iOS 12 och tidigare(För iOS 12 och tidigare versioner)

1. Starta webben LinkedIn sida(LinkedIn webbsida) i Safari.

2. Tryck och håll ned ” Uppdatera”. (Uppdatera) Den ligger på höger sida av linjen url.

3. Välj i popup-fönstret som visas Begär skrivbordswebbplats.

LinkedIn kommer att dyka upp i skrivbordet(skrivbordswebbplats ) version av webbplatsen på din iOS-enhet.

Utvalda:(Rekommenderad:)

Vi hoppas att den här guiden har varit till hjälp och att du har kunnat göra det aktivera LinkedIn-webbplatsen för PC på Android- eller iOS-enheter(aktivera LinkedIns skrivbordswebbplats på Android- eller iOS-enheter) . Låt oss veta om du kunde aktivera skrivbordsversionen Linkedin. Om du har några frågor/kommentarer angående den här artikeln får du gärna lämna dem i kommentarsfältet.

LinkedIn har blivit den mest användbara sociala nätverksappen för både arbetsgivare och anställda. Den används på både datorer och mobiltelefoner.

Att använda LinkedIns mobilapplikation gör det enklare att se och lägga upp jobberbjudanden, lediga platser, industriella behov och ansöka till relevanta lediga tjänster. Att använda LinkedIn på en mobilsajt kommer dessutom relativt sett att spara din data. Medan att använda LinkedIn på en stationär webbplats ger dig tillgång till fler funktioner, förbrukar det mer data. Det är klart att var och en har sina egna för- och nackdelar.

När du loggar in på LinkedIn med en mobil webbläsare visas en mobilvy.

Om du vill komma åt skrivbordsversionen snarare än mobilversionen, läs den här guiden. Du kommer att lära dig olika knep som hjälper dig att aktivera desktopversionen av LinkedIn på Android/iOS-telefoner.

Så här visar du LinkedIn Desktop Site från din Android eller iOS

Hur man aktiverar LinkedIn Desktop-version på Android

Varför vill du byta din LinkedIn-sida till skrivbordswebbplats?

Det finns en mängd olika anledningar till varför en användare kanske vill göra det, till exempel:

  • Att komma åt LinkedIn på Desktop-webbplatsen ger flexibilitet för att komma åt alla funktioner som är tillgängliga i applikationen.
  • Desktop-webbplatsen låter dig se hela innehållet på en LinkedIn-sida på en gång. Detta är användbart för multitasking.
  • Enligt användarrecensioner är skrivbordswebbplatsen mer förlova sig och bekväm eftersom det ger bättre kontroll över din profil, inlägg, kommentarer etc.

Följ den här metoden för att aktivera LinkedIn-skrivbordsversionen på Android-enheter.

Hur man visar LinkedIn Desktop Site på Android-enhet

När du går in på en webbsida på en Android-enhet visas den mobila webbplatsen automatiskt. Du kan dock aktivera skrivbordswebbplatsen på vilken webbsida som helst inom några sekunder. Den här funktionen är tillgänglig med alla webbläsare som används idag.

För att aktivera skrivbordswebbplatsen på Google Chrome:

1.Starta någon webbläsare som du väljer på din Android-telefon.

2. Här tas webbläsaren Google Chrome som exempel.

3. Du kommer att se en tre-prickade symbol i det övre högra hörnet på sidan, som visas markerat. Det här är Meny; tryck på den.

Du kommer att se en treprickad symbol i det övre högra hörnet på sidan. Detta är menyalternativet. Tryck på den.

4. Här kommer flera alternativ att visas: Ny flik, Ny inkognitoflik, Bokmärken, Senaste flikar, Historik, Nedladdningar, Dela, Hitta på sida, Lägg till på startskärmen, Skrivbordswebbplats, Inställningar och Hjälp & feedback. Markera rutan bredvid skrivbordswebbplats som avbildas nedan.

Markera nu rutan bredvid skrivbordswebbplatsen som visas på bilden nedan | Så här visar du LinkedIn Desktop Site från din Android/iOS

5. Webbläsaren växlar till skrivbordswebbplats.

dricks: Om du vill återgå till den mobila webbplatsen, avmarkera rutan med titeln Desktop Site. Skärmen växlar automatiskt till mobilvy när du avmarkerar rutan.

6. Här anger du länken i sökfältet och trycker på Stiga på nyckel.

7. Nu kommer LinkedIn att visas som det gör på en stationär eller bärbar dator. Fortsätt genom att ange din inloggningsuppgifter.

Nu kommer LinkedIn att visas på skrivbordswebbplatsen. Fortsätt genom att ange dina inloggningsuppgifter.

Notera: När du surfar genom LinkedIn på en datorwebbplats kan du få ett meddelande om att du vill byta tillbaka till vyn för mobilwebbplats. Du kan ignorera det om du vill fortsätta rulla på skrivbordswebbplatsen eller acceptera att den byter tillbaka till den mobila webbplatsen.

Läs också: Hur man visar skrivbordsversionen av Facebook på Android-telefon

Hur man aktiverar LinkedIn Desktop-version på iOS

Läs nedan för att aktivera LinkedIn-skrivbordsversionen på iOS-enheter.

För iOS 13 och högre versioner

1.Starta Linkedin webbsida genom att ange länken som delas tidigare i sökfältet. träffa Stiga på.

2. Klicka på AA symbol och tryck sedan på Begär skrivbordswebbplats.

Se LinkedIn Desktop Site på iPhone

För iOS 12 och tidigare versioner

1.Starta Linkedin webbsida på Safari.

2. Peka och håll ned Uppdatera ikon. Den finns på den högra sidan av URL-fältet.

3. Från popup-fönstret som nu visas väljer du Begär skrivbordswebbplats.

LinkedIn kommer att visas i skrivbordswebbplats version på din iOS-enhet.

Rekommenderad:

Vi hoppas att den här guiden var till hjälp och att du kunde aktivera LinkedIns skrivbordswebbplats på Android- eller iOS-enheter. Låt oss veta om du kunde aktivera LinkedIns skrivbordsversion. Om du har några frågor/kommentarer angående den här artikeln får du gärna lämna dem i kommentarsfältet.

Relaterade Artiklar

Back to top button