Så här stänger du av automatiska programuppdateringar på din iPhone

Om du är trött på att få aviseringar varje gång en mjukvaruuppdatering är tillgänglig för din iPhone, finns det ett sätt att stänga av den. Följ bara dessa enkla steg:
1. Öppna appen Inställningar på din iPhone.
2. Klicka på Allmänt.
3. Klicka på Programuppdatering.
4. Tryck på reglaget bredvid Automatiska uppdateringar för att stänga av det.
Nu kommer du inte längre att få aviseringar varje gång en mjukvaruuppdatering är tillgänglig för din iPhone.

För att inaktivera automatiska programuppdateringar på din iPhone, öppna appen Inställningar och rulla ner till fliken Allmänt. Strömbrytaren blir vit om du stänger av den på nästa sida, medan den blir grön om du slår på den. Du kan inaktivera Få offentliga betauppdateringar på tvOS genom att gå till Inställningar.

Varför fortsätter jag att få meddelanden om programuppdateringar?

Kredit: Viveport

Det finns några anledningar till varför du kan fortsätta få meddelanden om programuppdateringar. En möjlighet är att din enhet är inställd på att automatiskt installera uppdateringar, så du får ett meddelande varje gång en ny uppdatering är tillgänglig. En annan möjlighet är att du har flera appar installerade som behöver uppdateringar, så du får flera aviseringar. Du kan vanligtvis ändra dina uppdateringsinställningar i enhetens inställningsmeny.

Inställningar låter dig hitta och komma åt dina appar samt aviseringar. Du kan hitta alla Android-appar på Android 10 eller Android 11. När du hittar den väljer du Programuppdatering. Det finns ingen permanent begränsning för antalet aviseringar som en uppdatering av aviseringssystem kan stängas av. Du kan dock tillfälligt inaktivera den. Det finns ett verktyg i Inställningar som visar den senaste patchnivån (ett datum finns i beskrivningen av programvaran). Hur kan jag stoppa uppdateringen av Samsung Galaxy S4 Edge?

När meddelandeikonen för uppdatering av systemprogramvaran inte finns kan den tas bort tillfälligt. Inställningar kan hittas genom att trycka på den. Genom att klicka på ett nummer kan du enkelt se alla appar du har.

Varför fortsätter jag att få systemuppdateringar Android?

Varför måste jag fortsätta uppdatera Android? En smartphones uppdateringar levereras i allmänhet regelbundet, särskilt om den är relativt ny på marknaden. När en systemuppdatering tillämpas på ett Android-operativsystem uppdateras den, medan när en appuppdatering tillämpas uppdateras den.

Hur man aktiverar meddelande om programuppdatering på Iphone

Om du inte har aktiverat automatiska uppdateringar på din iPhone när den först togs i bruk, gå till Inställningar > Allmänt > Programuppdatering > Automatiska uppdateringar. När du aktiverar Ladda ner iOS-uppdateringar kommer du att kunna installera iOS-uppdateringar.

Vad är det snabbaste sättet att få meddelande från ditt programvaruföretag när de har en uppdatering? Det enklaste sättet att bli informerad om uppdateringar är att registrera dig för dem. Genom att gå till Inställningar kan du komma åt iTunes App Store. Genom att trycka på Automatiska nedladdningar kan du inaktivera uppdateringsfunktionen. Uppdateringen för iOS 14.2 släpptes den 18 februari 2020. Den innehåller såväl säkerhetsförbättringar som buggfixar. Push-meddelanden, som är meddelanden som visas på en mobil enhet när en app inte är öppen, inkluderar meddelanden om kommande händelser och andra aviseringar.

Hur man blir av med Iphone-programuppdateringsmeddelande på Mac

Det finns några sätt att bli av med iPhone-programuppdateringsmeddelandet på din Mac. Ett sätt är att gå in i dina systeminställningar och klicka på meddelandeikonen. Därifrån kan du rulla ner till botten av listan och hitta meddelandet om iPhone-programuppdatering. Du kan sedan klicka på “X” bredvid den för att ta bort den från din lista.
Ett annat sätt att bli av med meddelandet är att helt enkelt klicka på knappen “Uppdatera” som visas när meddelandet dyker upp. Detta tar dig till App Store, där du kan uppdatera din iPhone-programvara. När uppdateringen är installerad försvinner meddelandet.

Så här inaktiverar du aviseringar om programuppdateringar för en Mac. Ditt system kommer att uppdateras automatiskt utan att du vet om det om du väljer att justera dina inställningar för Mojave eller Catalina. Om rutan märkt “Håll min Mac uppdaterad automatiskt” redan var markerad, kommer den nu också att vara markerad. Att hålla din Mac uppdaterad är en bra idé; du kanske vill kontrollera det regelbundet. I ett litet popup-fönster väljer du alternativet “Håll min Mac uppdaterad automatiskt”.

Stäng av Ios Update Notification Badge

Om du vill behålla det för dig själv kan du inaktivera märkesikoner i dina inställningar (skräppostlistorna kommer att fortsätta att uppdateras, men du kommer inte att meddelas som ett resultat). Följande steg guidar dig genom processen att inaktivera märkesikoner på din iPhone. Genom att gå till Inställningar kan du inaktivera “Badge App Icon”.

Om du inte gillar de små röda märkena som visas på din iPhone när den får en programuppdatering kan du inaktivera dem. Eftersom uppdateringen inte kommer att vara tillgänglig automatiskt kommer du inte längre att meddelas när den blir tillgänglig. Du kommer att lära dig hur du inaktiverar märken i iOS 15 i den här lektionen. Du kan komma åt meddelandemenyn genom att gå till Inställningar och trycka på den. För att hitta märkena, tryck på de tre raderna märkta märken i det övre högra hörnet av skärmen. Välj Appar och aviseringar från menyn Appar och aviseringar för att ta bort meddelandebubblorna på din Samsung Galaxy-smarttelefon. Märkets ikon är endast synlig i Inställningar efter iOS 12.1 på iPhone 6s/iPad Pro.

Om en apps märke bara är en färg kan du ta bort det genom att svepa bort det från ikonen. Det verkar vara dold i Inställningar, men det kan hittas om din iPhone är inställd på ett land som inte stöder Apple Pay. När du har bra research och goda råd kan du enkelt ta bort märket utan att behöva jailbreaka din iPhone. Jag saknar street view-funktionen i Google mest jämfört med iOS6. När din iPhone inte tar emot aviseringar kan du antingen starta om den eller slå på aviseringar manuellt.

Hur man stänger av automatisk uppdatering för appar på Iphone

Följ dessa steg för att aktivera eller inaktivera automatiska uppdateringar på din iPhone eller iPad. Välj sedan Inställningar i menyn Inställningar. Tryck på App Store. Slå på eller av inställningen Appuppdateringar beroende på dina önskemål.

Det har gått tre år sedan Apple uppdaterade iOS med automatiska appuppdateringar. Det finns för- och nackdelar med detta beslut, som båda har att göra med att äldre ansökningar bör undvikas. Automatiska uppdateringar kan ha en negativ inverkan på din telefon genom att förbruka allt batteri och all data. Om du föredrar att schemalägga appar är allt du behöver göra att inaktivera automatiska uppdateringar.

Relaterade Artiklar

Back to top button