Så här spårar du flera paketspårningsnummer samtidigt

Spara shopping online(Snål online) innebär ibland att man gör köp på en gång i flera olika nätbutiker. Även om detta kan göra stor skillnad för dig bankkonto(bankkonto), detta är inte så lätt att följa.

Att spåra dina paket är inte bara viktigt för att veta när du ska vara hemma för att hämta dina varor, utan det kan också hjälpa dig att spåra varor som inte är tillgängliga. levereras(t leverera) ordentligt. Om du, som jag, är seriell online shopper(internet shopper), kan du ibland till och med glömma att du har gjort ett visst köp. Om det aldrig fungerar, är det inte bra, särskilt om det aldrig slår dig.

Även om det finns många enkla sätt att hålla reda på en Spårningsnummer(spårningsnummer), spårar flera paket(paketspårning) kan vara svårt. Det finns flera applikationer för iOS och Android(iOS och Android) som gör den här uppgiften enkel, men vem vill sitta på sin telefon hela dagen och leta efter uppdateringar som ska levereras?

Låt oss i den här artikeln ta en titt på det bästa sättet att behandla flera paketspårningsnummer samtidigt på en dator eller online.

Vi valde Packagetrackr(Packagetrackr) som det bästa webbverktyget för att spara och spåra flera paketspårningsnummer. Detta är ett verktyg som jag personligen har använt under en nyligen Black Friday och julhandelssäsong(Black Friday och julhandelssäsong) och det sparade mig oändligt mycket tid och lindra huvudvärk(tid och huvudvärk).

Det första du behöver göra är att registrera dig för ett konto packagetrackr(Packagetrackr-konto) . Det är helt gratis och stöder till och med registrering genom att länka din Google-konto(Google-konto).

Genom att registrera dig kan du lagra alla dina sparade paketspårningsnummer säkert och säkert så att du kan återvända till dem för att kontrollera deras status senare. När du har skapat ett konto kommer du att tas till din brevlåda.

Här kommer du att se en lista över alla dina nyligen spårade paket. Eftersom du precis har registrerat ett nytt konto bör den här sidan vara tom. Men låt oss se hur den här sidan kommer att se ut efter att vi har lagt till spårningsnumret.

Paketspårning(Spåra ett paket)

Om du har ett spårningsnummer för ditt paket, kopiera och klistra(kopiera och klistra in) den i den stora rutan överst på denna sida och klicka på ” Spåra det!knapp. packagetrackr stöder spårningsnummer USPS , POSTEN , FedEx , DHL , Kina post , Kina EMS och Kanada Post så se till att spårningsnumret du använder hanteras av någon av dessa tjänster.

När du lägger till ditt första paketspårningsnummer behöver du inte ens välja vilken leveranstjänst som matchar det. packagetrackr kommer automatiskt att upptäcka detta eller begränsa listan till några alternativ som du kan välja mellan. Som du kan se ovan har det fastställts att spårningsnumret jag angav tillhör POSTEN .

Klicka sedan på paketets spårningsnummer ovan leveransservice(frakttjänst) som hanterar ditt paket. Detta tar dig till en sida som visas leveransstatus och låter dig anpassa hur (fraktstatus)packagetrackr kommer att spåra det.

I exemplet ovan kan du se att jag lagt till ett paket som redan levererades för några veckor sedan. Men om du försöker spåra försändelsen av ett paket, kommer dess status att visas i enlighet med detta.

Fem olika statusar spårade packagetrackr :” Information mottagen(Information mottagen) “,” När tar emot(Hämtning)”, “In sätt(Genomresa) ” , ” Skickat(Ute för leverans(leverans)” och ” Levereras(Levereras)”. Varje statusändring(statusändring) kan valfritt skicka ett e-postmeddelande, så att du vet direkt när det pågår leverans(leveransprocess) kommer att gå framåt. Längre fram på den här sidan kan du till och med hitta spårningskort(spårningskarta) och komplett leveranslogg(leveransförloppslogg).

För att spåra paketet måste du ge det ett namn. Du kan göra detta genom att klicka på knappen (redigera)((redigera)) överst på den aktuella sidan.

På skärmen som visas kan du ställa in titel, anteckning, destinationens tidszon(destinationstidszon) och eventuellt markera ditt paket som utgående. När allt är klart klickar du på ” Spara paketet(Spara paket) » .

Visa övervakade paket(Visa dina spårade paket)

Efter att du lyckats lägga till ditt första paket, gå tillbaka till din inkorg och du kommer att se att det nu är listat och spårat.

Du kan spåra dussintals paket på den här sidan på samma sätt som jag spårar paketet som visas ovan. Sedan är det bara att klicka på knappen 🔄 för att få det senaste spårningsinformation(spårningsinformation) för alla dina paket. Detta kan också ske automatiskt efter ett visst tidsintervall.

När du är klar med att spåra paketet kan du antingen skicka det till din arkiv(Arkiv) för lagring eller till papperskorgen för radering. Du kan se dina paket tillsammans som en komplett lista eller använda knapparna På väg(I transit) , väntar leverans(Ute för leverans), Levereras(Levereras) Förväntan(Väntande) eller Undantag överst i den här tabellen för att filtrera bort dem därefter.(Undantag)

Ändra inställningar(Justera dina inställningar)

Ett sista men viktigt tips att tänka på när du använder packagetrackr är att du bör kontrollera dina inställningar (Preferences) och Notifications.

Även om båda dessa sidor är inställda på maximala e-postuppdateringar som standard, kan du minska dem efter eget tycke. På dessa sidor kan du stänga av e-postmeddelanden helt, stänga av automatiska uppdateringar av leveransstatus eller stänga av automatisk arkivering.

Med alla mobilappar som låter dig spåra dina paket är det fantastiskt att ha en webbaserad lösning som är helt plattformsoberoende. packagetrackr fungerar på alla enheter, är helt gratis och låter dig spåra dussintals aktiva försändelser med ett enkelt och intuitivt användargränssnitt. Vad mer kan man önska sig?

Har du frågor om hur du kan använda packagetrackr eller vill du dela ett spårningsalternativ för flera paket som du gillar? Skriva(Släpp) oss ett meddelande i kommentarerna nedan!

Sparsam onlineshopping innebär ibland att man köper från flera olika onlineåterförsäljare samtidigt. Även om det kan betyda fantastiska saker för ditt bankkonto, är det inte så lätt att hålla reda på.

Att spåra dina paket är inte bara viktigt för att veta när du ska vara hemma och hämta dina varor, utan det kan också hjälpa dig att spåra varor som inte levereras som förväntat. Om du är en seriell internetshoppare som jag, kan du ibland till och med glömma att du har gjort ett visst köp. Om det aldrig levererar är det inte bra – särskilt om det aldrig slår dig.

Även om det finns många enkla sätt att hålla reda på ett enda spårningsnummer, kan det vara svårt att spåra flera paket. Det finns några appar på iOS och Android som gör detta enklare, men vem vill sitta på sin telefon hela dagen och leta efter leveransuppdateringar?

Låt oss i den här artikeln gå igenom det bästa sättet att hantera flera paketspårningsnummer samtidigt via skrivbordet eller via webben.

Packagetrackr är vårt val för det bästa webbaserade verktyget för att spara och följa flera paketspårningsnummer. Det här är ett verktyg som jag personligen använde under den senaste Black Friday och julhandelssäsongen, och det sparade mig en omätbar mängd tid och huvudvärk.

Det första du vill göra är att registrera dig för ett Packagetrackr-konto. Det är helt gratis och stöder till och med registrering genom att länka ditt Google-konto.

Genom att registrera dig kan du lagra alla dina sparade paketspårningsnummer säkert och säkert så att du kan komma tillbaka till dem för att kontrollera deras status vid ett senare tillfälle. När du har skapat ett konto tas du till din inkorg.

Här ser du en lista över alla dina nyligen spårade paket. Eftersom du precis har registrerat dig för ett nytt konto bör den här sidan vara tom. Men låt oss kolla in hur den här sidan ser ut när vi har lagt till ett spårningsnummer.

Spårningspaket

Om du har ett paketspårningsnummer till hands, kopiera och klistra in det i det stora fältet högst upp på denna sida och klicka på Spåra det! knapp. Packagetrackr stöder spårningsnummer för USPS, UPS, FedEx, DHL, China Post, China EMS och Canada Post, så se till att spårningsnumret du använder hanteras av någon av dessa tjänster.

När du lägger till ditt första paketspårningsnummer behöver du inte ens välja vilken frakttjänst som motsvarar det. Packagetrackr kommer automatiskt att upptäcka detta eller begränsa det till flera alternativ som du kan välja mellan. Som du kan se ovan har det fastställts att spårningsnumret jag angav tillhör UPS.

Klicka sedan på paketets spårningsnummer ovanför frakttjänsten som ditt paket hanteras av. Detta tar dig till en sida som visar dess leveransstatus och låter dig konfigurera hur den kommer att spåras av Packagetrackr.

I exemplet ovan kan du se att jag har lagt till ett paket som redan har levererats för några veckor sedan. Men om du försöker spåra ett paket som för närvarande skickas, kommer dess status att visas i enlighet med detta.

De fem olika statusarna som spåras av Packagetrackr är information mottagen, vid hämtning, i transit, ute för leverans och levererad. Varje statusändring kan valfritt skicka dig en uppdatering via e-post, så att du omedelbart vet när framåtrörelse sker i leveransprocessen. Längre ner på den här sidan kan du till och med hitta en spårningskarta och en fullständig leveransförloppslogg.

För att spåra ditt paket måste du ge det ett namn. Du kan göra det genom att klicka på (redigera) knappen längst upp på den aktuella sidan.

På skärmen som dyker upp kan du ställa in en titel, anteckning, destinationstidszon och till och med valfritt markera ditt paket som utgående. När du är nöjd klickar du på Spara paketet knapp.

Visa dina spårade paket

När du har lagt till ditt första paket, gå tillbaka till din inkorg och du ser att det nu är listat och spåras.

Du kan spåra dussintals paket på den här sidan på samma sätt som jag spårar det som visas ovan. Sedan är allt du behöver göra att klicka på 🔄 för att få den senaste spårningsinformationen för alla dina paket. Detta kan eventuellt även ske automatiskt med ett tidsbestämt intervall.

När du är klar med att spåra ett paket kan du antingen skicka det till ditt arkiv för förvaring eller till papperskorgen för borttagning. Du kan se dina paket tillsammans som en fullständig lista eller så kan du använda i transit, Ute för leverans, Levereras, i väntan påeller Undantag knappar överst i tabellen för att filtrera dem därefter.

Justera dina inställningar

Ett sista men viktigt råd att notera när du använder Packagetrackr är att du bör kolla in dina inställningar och inställningar för meddelanden.

Även om båda dessa sidor är konfigurerade för att ge dig flest antal e-postuppdateringar som standard, kanske du vill minska dem efter din smak. På dessa sidor kan du stänga av e-postmeddelanden helt och hållet, inaktivera automatiska uppdateringar av leveransstatus eller inaktivera automatisk arkivering.

Med tanke på alla mobilappar som låter dig spåra dina paket är det bra att det finns en webbaserad lösning som är helt plattformsoberoende. Packagetrackr fungerar på alla enheter, är helt gratis och låter dig spåra dussintals aktiva försändelser genom ett enkelt och intuitivt användargränssnitt. Vad mer kan man önska sig?

Har du frågor om hur du kan använda Packagetrackr, eller vill du dela med dig av ett alternativ för spårning av flera paket som du är ett fan av? Skicka ett meddelande till oss i kommentarerna nedan!

Relaterade Artiklar

Back to top button