Så här ser du din tiktok-sammanfattning för 2021

Som det är tradition i de olika sociala nätverken och digitala plattformarna, när slutet av året närmar sig, är det möjligt att få tillgång till en sammanställning av höjdpunkterna från denna period på plattformen, det vill säga dess eget innehåll är det mest attraktiva i allmänhet.

Den här gången har TikTok tillhandahållit #YearOnTikTok så att du kan njuta av din statistik på den populära kortvideoplattformen. Om du vill veta hur du ser din sammanfattning för 2020 – och 2021, när det är dags – inom det sociala nätverket, så fortsätt att läsa den här artikeln.

Så här ser du din TikTok-sammanfattning 2020

Vad är året på TikTok?

#YearOnTikTok är en sammanfattning av statistik baserat på allt innehåll som skapats och delas av dig inom den populära plattformen och på så sätt ta reda på vad dina prenumeranter gillade mest.

Upptäck din årliga sammanfattning på TikTok med det nya året på TikTok-funktionen

Detta är en funktion som det redan är vanligt att göra åtkomst via de olika sociala nätverkeneftersom det under en tid går att göra det på Instagram, Facebook och andra.

Hur du skapar och delar din årliga TikTok-sammanfattning

Om du vill njuta av denna sammanfattning på ditt TikTok-konto behöver du bara följa följande steg som vi beskriver nedan:

  • Logga in på ditt konto Tick ​​tack.
  • Gå nu till “Trender” eller tryck på förstoringsglasikonen och skriv i sökmotorn “YearOnTikTok”.

Gå till avsnittet “Trender” och leta upp sökmotorns förstoringsglas

  • Då kommer du att märka att det dyker upp en banner där det står “Kom och se ditt #år på TikTok!” .
  • Klicka på alternativet så kommer du att kunna se din sammanfattning av hela året inom det sociala nätverket. Observera att detta bara fungerar för vissa länder.

Så här kan du enkelt se överraskningsvideon som TikTok förberedde för dig i år

Om du önskar, kan du dela videon genom att klicka på delningsikonen eller så kan du också redigera den. Om du bestämmer dig för att dela videon offentligt på plattformen kommer du dessutom att få ett distinkt märke. Naturligtvis kan du också ladda ner den för att dela den på andra plattformar eller skicka den till dina vänner.

Som om det inte vore nog kommer du att se alla möjliga plattformsstatistikTill exempel musikaliska genrer du har lyssnat mest på, ditt registreringsdatum på plattformen eller hur många gånger du har delat innehåll i år. Om du inte har installerat den ännu, se till att prova denna fantastiska app även utan att ha ett registrerat konto.

Nu är det dags för dig att veta din åsikt om det bästa från det senaste 2020 på TikTok och hur ditt innehåll har varit en del av dess tillväxt och popularitet. Har du någonsin provat det?

Relaterade Artiklar

Back to top button