Så här ser du batteristatusen för dina airpods på iPhone eller Android

Apple är ett stort företag som ständigt kommer med nya nya produkter, verktyg och tjänster på marknaden en av de mest kända de senaste åren är AirPods. Om du tvivlar på batteriet i dessa användbara hörlurar bör du veta hur du ser batteristatusen för dina Airpods på iPhone eller Android.

Dessa små hörlurar från Apple är väldigt användbara och mångsidiga, därför har de blivit en succé inom försäljning. Men för nybörjare kan användningen vara komplicerad, det är därför vi har förberett denna lilla handledning, både för iPhone- och Android-användare.

Nu när du har dina underbara AirPods kanske du är intresserad av att veta hur jag kan överföra musik till min iphone från min dator . Du hittar denna och andra liknande tutorials på vår hemsida Miracomosehace.

Vad är airpods?

Du kanske har kommit till den här handledningen oväntat och vet inte vad AirPods är. Oroa dig inte, här kommer vi att kommentera mycket kort vad det är.

AirPods

AirPods är inget annat än hörlurar tillverkade av äpple företag . De utmärker sig främst för att vara helt trådlösa hörlurar, av mycket bra storlek (små) och med kvaliteter som sticker ut från konkurrenterna.

Den första generationen av AirPods lanserades i december 2016 medan den andra generationen av denna populära produkt lanserades i mars 2019. Den andra versionen av produkten förbättrade några brister hos den första och är en favorit hos fans.

En annan intressant aspekt av AirPods är att de fungerar på både iPhone- och Android-enheter, vilket gör dem till en mångsidig produkt med mycket bra prestanda och flera alternativ . Eftersom du är så liten kanske du vill veta hur stor procentandel av dess laddning och hur öka eller öka batteritiden för dina airpods som vi ska lära dig här.

Så här ser du batteristatusen för dina airpods på iPhone eller Android

Många nybörjare som köpte AirPods vet inte hur man kommer åt inställningsalternativen. Vissa har inte ens en aning om hur man ser det procentsats av återstående batteri av deras AirPods, vi fixar det här.

Så här ser du din AirPods batteriprocent på iPhone

  1. Först måste du inse att din iPhone är korrekt ansluten till AirPods. Annars anslut dem via Blåtand.
  2. När enheten väl har parats ihop kan du se batteriprocenten genom att helt enkelt öppna lådan där hörlurarna förvaras.
  3. Den totala laddningsprocenten för headsetet visas då på skärmen.
  4. I alla fall, som du kan se, visas bara procenten av de två. Om du vill veta laddningen av en enstaka hörsnäcka, ta bort en av hörsnäckorna ur lådan och laddningsprocenten för båda kommer att visas på skärmen.

Så här ser du batteriprocenten för dina airpods på Android

  1. Som med guiden för iPhone, på Android måste du också kontrollera att hörlurarna är ordentligt anslutna.
  2. När du har verifierat detta måste du gå till Google Play Butik. Där, sök efter appen Luft-Batteri och ladda ner den.
  3. När du öppnar applikationen kommer din enhetsinformation att visas på skärmen, för att se hur stor andel av kostnaderna måste du öppna lådan till dina AirPods.
  4. Du kan behöva vänta några sekunder för att informationen ska visas, men efter den tiden kommer laddningsprocenten för både öronsnäckor och laddningsfodral att visas på skärmen.

Ovanstående metoder är de enklaste att ta reda på tillstånd av de batteri på dina AirPods . Nu behöver du inte oroa dig för att bli urladdad oväntat, eftersom du kan kontrollera ditt batteri när som helst.

Relaterade Artiklar

Back to top button