Så här loggar du ut från ett Google-konto när du använder flera konton

Om du vill ta dig ur en Google-konto(Google-konto) när du använder flera konton i din webbläsare, här är vad du behöver göra. För detta specifika ändamål är det nödvändigt att använda en mobiltelefon med applikationen installerad Google .

Kan jag bara logga ut från ett konto gmail ?

Många använder ofta mer än ett konto för att organisera personliga och professionella kontakter. Om du är en av dem och ofta loggar in på dina konton samtidigt, kan utloggningsprocessen ibland orsaka problem. gmail förhindrar användare från att logga ut från ett konto om de är inloggade på flera konton i en webbläsare. Om du använder den traditionella metoden kommer du att loggas ut från båda kontona samtidigt direkt. Men om du vill logga ut från ett konto gmail det är vad du behöver göra.

Som jag sa tidigare måste du använda applikationen Google tillgänglig för Android och iOS. Kontot du vill logga ut från måste läggas till i appen Google på din telefon.

Hur man loggar ut från ett konto Google

För att logga ut från ett konto Google Följ dessa steg när du använder flera konton.

 1. Öppna Google-appen på din telefon.
 2. Klicka på din profilbild och välj alternativet ” Google-kontohantering»(Hantera ditt Google-konto) .
 3. Gå till ” Säkerhet “.(Säkerhet)
 4. Gå till avsnittet ” Dina enheter(dina enheter).
 5. Klicka på knappen ” Enhetshantering(Hantera enheter) » .
 6. Välj den enhet du vill logga ut från.
 7. Klicka på ikonen med tre punkter.
 8. Välj alternativet ” Gå ut(Logga ut)”.

Fortsätt läsa om du vill veta mer om dessa steg.

Öppna appen för att komma igång Google på din telefon och tryck på din profilbild. Här hittar du dina konton. Om det önskade kontot redan är valt, klicka på ” Google-kontohantering» (Hantera ditt Google-konto) .

Gå sedan till fliken ” Säkerhet (Säkerhet)” och gå till avsnittet ” Dina enheter (dina enheter)”. Här ser du ett alternativ som heter ” Enhetshantering(Hantera enheter) » . Klicka på det.

Så här loggar du ut från ett Google-konto när du använder flera konton

Den här sidan visar alla enheter som du tidigare har loggat in på ditt konto på gmail . Välj den enhet du vill logga ut från och tryck på motsvarande ikon med tre punkter. Välj sedan alternativet ” Gå ut (Logga ut)” från listan.

Så här loggar du ut från ett Google-konto när du använder flera konton

När du har gjort det laddar du om sidan i din webbläsare. Hoppas(Förhoppningsvis) är du redan utloggad från ditt konto för tillfället.

Om du inte har din mobiltelefon med dig kan du öppna ditt konto gmail på en annan dator och besök den här sidan. Efter det, tryck på motsvarande ikon med tre punkter och välj alternativet ” Gå ut (Logga ut)”. Detta är dock inte möjligt på en dator där du har två konton.

Det är allt! Hoppas den här artikeln hjälper.

Om du vill logga ut från en Google-konto när du använder flera konton i din webbläsare, här är vad du måste göra. För detta specifika ändamål krävs att du använder en mobil med Google-appen installerad.

Kan jag logga ut från bara ett Gmail-konto?

Många människor använder ofta mer än ett konto för att organisera personliga och professionella kontakter. Om du är en av dem och ofta loggar in på dina konton samtidigt, kan utloggningsprocessen ibland orsaka problem. Gmail tillåter inte användare att logga ut från ett konto när de loggat in på flera konton i webbläsaren. Om du använder den traditionella metoden kommer du omedelbart att logga ut från båda kontona samtidigt. Men om du vill logga ut från ett Gmail-konto är det här vad du måste göra.

Som jag sa tidigare måste du använda Google-appen som är tillgänglig för Android och iOS. Kontot du vill logga ut från måste läggas till i Google-appen på din telefon.

Hur man loggar ut från ett Google-konto

För att logga ut från ett Google-konto när du använder flera konton, följ dessa steg-

 1. Öppna Google-appen på din telefon.
 2. Tryck på din profilbild och välj alternativet.
 3. Växla till fliken.
 4. Gå till avsnittet.
 5. Tryck på knappen.
 6. Välj den enhet du vill logga ut från.
 7. Tryck på den tre-prickade ikonen.
 8. Välj alternativet.

Fortsätt läsa om du vill veta mer om dessa steg.

För att komma igång öppnar du Google-appen på din telefon och trycker på din profilbild. Här hittar du dina konton. Om det önskade kontot redan är valt, tryck på Hantera ditt Google-konto knapp.

Så här loggar du ut från ett Google-konto när du använder flera konton

Efter det byter du till säkerhet fliken och gå till Dina enheter sektion. Här ser du ett alternativ som heter Hantera enheter. Tryck på den.

Så här loggar du ut från ett Google-konto när du använder flera konton

Den här sidan visar alla enheter där du tidigare loggat in på ditt Gmail-konto. Välj enheten där du vill logga ut och tryck på motsvarande tre-prickade ikon. Välj sedan logga ut alternativ från listan.

Så här loggar du ut från ett Google-konto när du använder flera konton

När du har gjort det laddar du om sidan i din webbläsare. Förhoppningsvis är du redan utloggad från ditt konto vid det här laget.

Om du inte har en mobil med dig kan du öppna ditt Gmail-konto på en annan dator och besöka den här sidan. Efter det, tryck på respektive tre-prickade ikon och välj logga ut alternativ. Det är dock inte möjligt på den dator du har två konton på.

Det är allt! Hoppas den här artikeln hjälper.

Relaterade Artiklar

Back to top button