Så här kontrollerar du om en webbplats är blockerad från AdSense

Så här kontrollerar du om en webbplats är blockerad i AdSense: (Hur man kontrollerar om en webbplats är förbjuden från AdSense: ) Det framgår tydligt av rubriken att det här inlägget kommer att handla om hur du kan kontrollera om en webbplats är blockerad i adsense(kontrollera om en webbplats är avstängd från AdSense) . Som du vet, adsense är en av de mest föredragna typerna av annonsnätverk för både utgivare och annonsörer.

Rubriken gör det tydligt att det här inlägget kommer att fokusera på hur du kan kontrollera om en webbplats är förbjuden i adsense(kontrollera om en webbplats är avstängd från AdSense) . Som du vet, adsense är en av de mest föredragna typerna av annonsnätverk för både utgivare och annonsörer.

FRÅN adsense förlagen kan vara säkra på att pengarna går in på deras konton, uppenbarligen måste alla jobba hårt för att komma dit. I alla fall när du prenumererar på AdSense, din webbadress är ogiltig,(AdSense din webbadress är inte giltig) och helt plötsligt krossas alla dina drömmar om att tjäna pengar online.

Nu har du bara en fråga: hur kan du kontrollera om din webbplats är förbjuden från Adsense(din webbplats är förbjuden från Adsense) vilket uppenbarligen är det sista hoppet för din dröm.

Men detta är sant, för i de flesta fall när annonsvisningen är inaktiverad eller en webbplats förbjuds adsense är utgivarens fel, eftersom han inte följde Googles policy för annonsvisning eller riktlinjer för webbansvariga, i vilket fall som helst kommer du att se någon form av straff eller så kommer annonsering att inaktiveras på denna webbplats, och ibland är webbplatsen förbjuden i adsense .

Nu kommer du att tänka på de andra 5 % av användarna som inte har gjort något fel men som fortfarande upplever förbjuda adsense(Adsense förbud) ja min vän alla försöker komma in på de 5% efter att de blivit förbjudna så Google det är ganska svårt att hjälpa riktiga användare som dig.

Så här kontrollerar du om en webbplats är förbjuden i AdSense:

Tja, den huvudsakliga metoden för att kontrollera vilken webbplats som helst för ett förbud AdSense är användningen (adsense)Googles verktyg för webbansvariga(Googles verktyg för webbansvariga). Wow, visste du inte att det kan användas för att kontrollera ett förbud adsense annars hade du inte kommit hit. I alla fall(I alla fall), se bara till att dina sidor är indexerade i Google , eller kontrollera skanningsstatusen. Om en Google slutat genomsöka dina sidor, det betyder att du inte har tur, och boom, du är avstängd från adsense ja, de dåliga nyheterna slutar inte där, du är också avstängd från Google sökmotor .

Och det värsta är att du inte kan göra något åt ​​det, tro mig inte, gå och prova. Om du hittar något vänligen meddela oss så att jag kan dela det med vår community också. Du vet att kunskap är gratis och bör delas.

Framöver finns det många webbplatser som låter dig kolla adsense blockering(kolla AdSense-förbud) , men de flesta av dem håller inte måttet eller är opålitliga, så låt oss prata om de som är:

1. Bannedcheck.com

Tja, den här webbplatsen låter dig kontrollera om din webbplats är förbjuden Google eller inte, bara genom att gå in URL -adressen till din webbplats och klicka på knappen “Skicka”. Ja, jag vet att det är så enkelt, tro mig inte, fortsätt och prova det.

Kontrollera adsense blockering

2. Google Adsense Sandbox(Google AdSense sandlåda)(2.Google AdSense sandlåda)

Detta enkla men kraftfulla lilla verktyg tillhandahålls av Amit Aggarwal som är en välkänd bloggare och om du inte känner till honom bör du veta detta. Faktum är att det här verktyget är utformat för att kontrollera kontextuella och geografiskt inriktade annonser från Google adsense men det kommer också att vara praktiskt om du vill veta om din webbplats är blockerad adsense eller inte.

Följ bara länken (länk), kopiera URL din webbplats, välj sedan din region och klicka på ” Förhandsvisning(Förhandsgranska) meddelanden”. Om det visar tomma annonser, så är du det definitivt blockeras från AdSense och dina annonser är inaktiverade(blockerad från Adsense och din annonsvisning är inaktiverad) . Och om inte, kommer du att se något sånt här:

kontrollerar adsense-blockering i Googles sandlåda

Jag hoppas att du lyckades kontrollera om din webbplats är förbjuden adsense och den här artikeln var till hjälp för dig. Om du har några frågor angående detta inlägg, ställ dem gärna i kommentarerna.

Vet du andra sätt kolla om en webbplats är förbjuden i adsense? (kolla om en webbplats är förbjuden från AdSense?) Dela sedan gärna med dig av denna användbara information genom kommentarsavsnittet.

Så här kontrollerar du om en webbplats är avstängd från AdSense: Rubriken gör det ganska tydligt att det här inlägget kommer att handla om hur du kan kontrollera om en webbplats är avstängd från AdSense. Som du vet är AdSense en av de mest föredragna typerna av annonsnätverk för både utgivare och annonsörer.

Hur man kontrollerar om en webbplats är avstängd från AdSense

Rubriken gör det ganska tydligt att det här inlägget kommer att handla om hur du kan kontrollera om en webbplats är avstängd från AdSense. Som du vet är AdSense en av de mest föredragna typerna av annonsnätverk för både utgivare och annonsörer.

Med Adsense kan publishers få sinnesro när pengar flödar in på deras konto, uppenbarligen måste alla arbeta hårt för att komma dit. Hur som helst, men när du registrerade dig för och plötsligt krossades alla dina drömmar om att tjäna pengar online.

Nu har du bara en fråga i ditt sinne är hur du kan kontrollera om din webbplats är förbjuden från Adsense vilket uppenbarligen är den sista raden av hopp för din dröm.

Men det är bara rättvist eftersom det mesta av tiden när annonsvisning är inaktiverad eller en webbplats är förbjuden från Adsense beror på utgivarens fel eftersom de inte följde Googles annonsvisningspolicy eller riktlinjer för webbansvariga i vilket fall som helst kommer du att se någon form av straff eller annonser kommer att inaktiveras på den webbplatsen och ibland är webbplatsen förbjuden från Adsense.

Nu kommer du att tänka på de andra 5 % användarna som inte gjorde något fel men som fortfarande står inför Adsense-förbudmin vän alla försöker ligga på de 5 % när de väl är förbjudna så det är ganska svårt för Google att hjälpa genuina användare som du.

Så här kontrollerar du om en webbplats är avstängd från AdSense:

Tja, den primära metoden för att kontrollera vilken webbplats som helst för AdSense-förbudet är att använda Googles verktyg för webbansvariga. Oj, du visste inte att den kan användas för att kontrollera AdSense-förbud, annars hade du inte kommit hit. Hur som helst, se bara att dina sidor är indexerade i Google eller gå och kolla din genomsökningsstatus. Om Google hade slutat genomsöka dina sidor betyder det att du inte har tur och du är avstängd från Adsense, men de dåliga nyheterna slutar inte där, du är också avstängd från Googles sökmotor.

Och det värsta att du inte kan göra något åt ​​det, tro mig inte, gå och försök. Om du hittade något, låt oss veta så att jag också kan dela det med vår community. Du vet att kunskap är gratis och att den bör delas.

När du går vidare finns det många webbplatser som låter dig kolla Adsense-förbud men de flesta av dem är inte upp till märket eller de är inte tillförlitliga så låt oss prata om de som är:

1.Bannedcheck.com

Tja, den här webbplatsen låter dig kontrollera om din webbplats är förbjuden från Google eller inte genom att bara ange din webbadress och klicka på knappen Skicka. Ja, jag vet att det är så enkelt, tro mig inte, gå och prova det.

Kontrollera adsense-förbud

2.Google Adsense sandlåda

Detta enkla men kraftfulla lilla verktyg tillhandahålls av Amit Aggarwal som är en välkänd bloggare och om du inte känner till honom så borde du göra det. Egentligen är det här verktyget utformat för att leta efter kontextuella och geografiskt inriktade annonser från Google AdSense, men det är också praktiskt om du vill veta om din webbplats är förbjuden från Adsense eller inte.

Gå bara till länken, kopiera din webbadress, välj sedan din region och klicka på Förhandsgranska annonser. Om det visar tomma annonser så är du det definitivt. Och om du inte är det kommer du att se något sånt här:

google sandbox adsense ban check

Jag hoppas att du lyckades kontrollera om din webbplats är förbjuden från Adsense eller inte, och den här artikeln var till någon hjälp för dig. Om du fortfarande har några frågor angående detta inlägg, ställ dem gärna i kommentarerna.

Vet du andra sätt att kontrollera om en webbplats är avstängd från AdSense? Dela sedan med dig av denna användbara information via kommentarsektionen.

Relaterade Artiklar

Back to top button