Så här kontrollerar du ditt Apple Pencil-batteri

Om du precis har köpt eller fått en Apple Pencil i present, grattis. Nu är du den stolta ägaren av ett tillbehör Äpple , vilket bokstavligen är en spelförändring i hur du nu kommer att använda din iPad. Men en av de saker du snabbt kommer att märka är att det är omöjligt att veta hur högt eller lågt batteriet är. Apple Pencil.

Vanligtvis har tekniska enheter och tillbehör en batteriindikator eller en liten indikator som låter dig veta när laddningsnivån är låg. Men på Apple Pencil det finns inget. Så, hur ska du veta när du ska få ut din laddare för att ge barnet en batterikick?

Vi presenterar iPad Battery Widget(Vi presenterar iPad-batteriwidgeten)

En ny widget introducerades nyligen till iPad som visar batterinivån på din iPad och allt som är anslutet till din iPad (som batterier) Apple Pencil ). Detta är vad du behöver använda för att med en blick se hur mycket batteri som finns kvar i din Apple Pencil .

Svep åt höger på startskärmen på din iPad tills du ser en lista med widgets som är tillgängliga att använda.

iPad batteri widget

En av dem kommer att kallas Batterier(Batterier) » . Lyft upp den i ” Fästa favoriter(fästa favoriter)”, och jag rekommenderar också att du aktiverar alternativet ” Spara till startskärmen.(Behåll på startskärmen)

Om du nu återgår till huvudskärmen kommer du att se widgeten ” Batterier(Batterier)” tillsammans med din iPads batterinivå.

Batteriwidget på iPad hem

För att se batterinivån Apple Pencil , ta den bara nära iPad. Om det här är första gången du använder den med en iPad måste du aktivera den Blåtand iPad och anslut iPad och Apple Pencil tillsammans innan den visas i widgeten.

När de är anslutna och i närheten av varandra kommer du nu att se det Apple Pencil visas i widgeten tillsammans med batterinivån.

Apple Pencil i batteriwidgeten

Om en Apple Pencil försvinner från widgeten när som helst, för den helt enkelt närmare iPad eller koppla ihop den igen med hjälp av Blåtand .

Äpple hävdar batteritid Äpple Pencilen är 12 timmars kontinuerlig användning, så beroende på hur ofta du använder den är det viktigt att hålla ett öga på dina batterinivåer om du inte vill få slut på juice i ett kritiskt ögonblick. ögonblick.

Berätta för oss i kommentarerna om din upplevelse av Apple Pencil och hur du laddar den.

Om du precis har köpt eller fått en Apple Pencil, grattis. Du är nu den stolta ägaren till ett Apple-tillbehör som är en bokstavlig spelväxlare i hur du kommer att använda din iPad från och med nu. Men en av de saker du snabbt kommer att märka är att det inte finns något sätt att veta hur högt eller lågt ditt Apple Pencil-batteri är.

Vanligtvis, på tekniska enheter och tillbehör, finns det en batteriindikator eller liten lampa som låter dig veta när juicen börjar ta slut. Men på Apple Pencil finns det ingenting. Så hur ska du veta när du ska få ut laddaren för att ge barnet en batterikick?

Någon som ritar med en Apple Pencil

Vi presenterar iPad-batteriwidgeten

Nyligen introducerades en ny widget på iPad som visar batterinivån på din iPad och allt som är kopplat till din iPad (som Apple Pencil-batteriet). Detta är vad du behöver använda för att med en blick se hur mycket batteri din Apple Pencil har kvar.

Svep åt höger på huvudskärmen på din iPad tills du ser listan över widgets som är tillgängliga för användning.

iPad batteriwidget

En av dem kommer att kallas Batterier. Ta upp den till toppen till Fästa favoriter och jag skulle också rekommendera att växla på Fortsätt på startskärmen alternativ.

Om du nu svänger tillbaka till huvudskärmen kommer du nu att se batteriwidgeten som visas på din skärm, tillsammans med batterinivån på din iPad.

Batteriwidget på iPad Desktop

För att se batterinivån för Apple Pencil, för den helt enkelt nära iPad. Om det är första gången du använder det med iPad måste du slå på iPads Bluetooth och para ihop iPad och Apple Pencil innan det visas på widgeten.

När de två är ihopparade och i närheten av varandra kommer du nu att se Apple Pencil dyka upp i widgeten, tillsammans med dess batterinivå.

Apple Pencil i batteri-widget

Om Apple Pencil försvinner från widgeten när som helst, för den helt enkelt närmare iPaden eller koppla ihop den igen med Bluetooth.

Apple hävdar att en Apple Pencils batteritid är 12 timmars kontinuerlig användning, så beroende på hur ofta du använder den kommer det att vara viktigt att hålla ett öga på den batterinivån om du inte vill få slut på ström vid en kritisk tidpunkt. ögonblick.

Berätta för oss i kommentarerna om dina erfarenheter av Apple Pencil och laddning av den.

Relaterade Artiklar

Back to top button