Så här inaktiverar du omstart och tvingar omstart på låst Huawei-mobil – steg för steg

Idag ska vi se en steg för steg handledning så att du snabbt kan lära dig hur man stänger av, startar om och tvingar omstart av en låst Huawei-mobil och på så sätt fortsätta att använda enheten som vanligt.

Huawei-telefoner är av bra kvalitet och du kan göra många saker med dem emellan visning av batteriprocent applikationssupport och flera andra knep som hjälper oss att anpassa dem. Men vad händer när min huawei-mobil kraschar? Bland så många knep finns det ett sätt att tvinga omstart av telefonen för att åtgärda det här problemet.

Det är ett ganska enkelt sätt, du behöver inte komma åt enhetens meny, så du kan göra det även om den är låst. Detta är en möjlig lösning för att undvika att behöva vidta mer komplexa åtgärder.

Om den här lösningen inte fungerar för dig kan två alternativ vara tillgängliga. Det första är att gör en fabriksåterställning . Detta bör ge intryck än telefonen är första gången du slår på den Som nya. Vilket innebär att alla dina personuppgifter raderas.

Det sista alternativet är att installera om operativsystemet. Även om det här alternativet är det mest extrema och mödosamma, är det ett av dem som ger bäst resultat när vi har problem med mjukvaran. Men tanken på att försöka lösa det med en tvingad omstart är just för att undvika att behöva nå den här sortens ytterligheter.

Utan mycket att tillägga kommer vi att starta den här handledningen så att du snabbt kan lära dig hur du gör återställ en låst huawei-telefon om några få minuter.

Hur man stänger av eller startar om en låst Huawei-telefon

Det enklaste sättet att stänga av en Huawei-telefon är självklart att trycka på knappKraft » och att underhålla den deprimerad i några sekunder tills alternativen ” Stäng av ” Var ” Att starta om » visas i mitten av skärmen. Men i händelse av en krasch måste vi använda en annan metod för att tvinga omstart av enheten.

Det första du behöver göra är tryck och håll “Av”-knappen på höger sida av telefonen i mer än tio sekunder . Skärmen på vår enhet är helt svart. Efter några sekunder kommer vi att kunna uppskatta Huawei-logotypen. Det enda vi kommer att behöva göra här är att vänta på att omstarten ska slutföra, tvinga fram det och det är allt.

Så här tvingar du omstart av en Huawei från återställnings- eller återställningsmenyn

Ett annat alternativ vi har är att använd återställningsmenyn för att tvinga fram en omstart . För detta måste vi trycka och hålla ned volymknapparna och den för att stänga av enheten i flera sekunder. Vi kommer att märka att processen startar när Huawei-logotypen visas på skärmen.

Efter det kommer du att se några alternativ i återställningsmenyn. Den enda som intresserar oss är den som säger ” Starta om systemet nu “. Du kan använda volymknapparna för att flytta upp och ner, strömknappen för att bekräfta.

Nu kan du se att enheten stängs av, efter några sekunder dyker Huawei-logotypen upp igen när den slås på igen. Och om du möter en problem med att slå på din Huawei besök gärna Huaweis officiella supportsida för att lösa det.

På så sätt kan du stänga av, starta om och tvinga omstart a Huawei mobiltelefon låst med denna ganska detaljerade steg-för-steg-handledning så att du kan använda din telefon som vanligt igen utan problem.

Om du har andra frågor om din Huawei rekommenderar vi också att du lär dig för att ställa in ett lösenord för sina applikationer för att vara helt säker på att ingen kan konsultera dem, och därmed upprätthålla en utmärkt sekretessnivå.

Relaterade Artiklar

Back to top button