Så här inaktiverar du nu varningsmeddelande i helskärmsläge i Firefox

Som med alla andra webbläsare, när du spelar upp en video i helskärm eller startar något som tar upp hela skärmen, Firefox varnar för det. Meddelandet visas i några sekunder och försvinner sedan. Om detta irriterar dig, kommer vi i det här inlägget att berätta hur du stänger av helskärm varning(helskärm) meddelande Firefox.

Varför Firefox visar ett varningsmeddelande i helskärm?

Du kan se ett meddelande som:

 • Du är nu i helskärmsläge
 • Sajten är nu fullskärm.

Helskärms-API(Helskärms-API) tillåts aktiveras när användaren initierar det. Detta kan antingen vara med tangentbordet eller med musen. API tillåter webb(API) – för att en webbplats ska erbjuda en annan version av webbplatsen eller spelaren som matchar helskärmsmetoden. Detta läge kan användas av en nätfiskewebbplats för att automatiskt gå in i helskärmsläge och tillhandahålla ett gränssnitt som kan likna en riktig webbplats.

Kom ihåg(Kom ihåg) att detta skiljer sig från funktionen F11 eller helskärmsläge Firefox . Här pratar vi om videospelare eller liknande som expanderar till helskärm när användare klickar på en genväg eller använder musen.

Inaktivera fullskärm(Helskärm) varningsmeddelande in Firefox

Vi kommer att behöva tillgång till sidan för avancerade inställningar, även populärt kallad konfigurationssidan. Dessa sidor är i allmänhet inte avsedda att användas av alla, så gör ändringarna noggrant. Om du ändrar fel inställning måste du starta om din webbläsare och du kan förlora alla dina profiler.

Var försiktig med Firefox-konfigurationen

 1. Öppna en ny kran och skriv about:config i adressfältet och tryck sedan på Enter-tangenten .(Stiga på)
 2. Sidan som laddas härnäst kommer att varna dig om resultatet av att ändra grundinställningarna. Klick(Klicka) på knappen “Acceptera”. risk (Acceptera)och(Risk) fortsätt.”
 3. På nästa skärm använder du sökfältet för att hitta full-screen-api.warning.timeout
 4. När den visas klickar du på pennikonen bredvid inställningen för att ändra värdet.
 5. Värdet som inställningen tar anges i millisekunder. Du kan ställa in värde som noll-(Noll) för att stänga av den helt.

Inaktivera Firefox API helskärmsvarning

Men om du vill skära ner på den tid det stannar måste du experimentera lite för att ta reda på det. Jag föreslår att du håller dig till en tidsram där du åtminstone kan titta på det en sekund. Detta kommer att hjälpa om du råkar landa på en falsk webbplats.

Efter det, nästa gång du tittar på videon i helskärmsläge (helskärm på en video), kommer du inte att se några varningar.

Men om du vill gå tillbaka, gå tillbaka till samma inställning och tryck på återställningspilen för att gå tillbaka till standardinställningen.

Precis som alla andra webbläsare, när du spelar upp video i helskärmsläge eller kör något som tar upp hela skärmen, varnar Firefox för det. Meddelandet visas i några sekunder innan det försvinner. Om du tycker att det är irriterande kommer vi i det här inlägget att dela hur du kan inaktivera Firefoxs helskärmsvarningsmeddelande.

Inaktivera helskärmsvarningsmeddelande i Firefox

Varför visar Firefox ett varningsmeddelande i helskärm?

Du kan se ett meddelande som:

 • Du är nu fullskärm
 • Webbplatsen är nu fullskärm.

Helskärms-API:et tillåts aktiveras när en användning initierar det. Det kan antingen vara med hjälp av tangentbordet eller med ett musklick. API:et tillåter webbplatsen att erbjuda en annan version av webbplatsen eller spelaren som passar helskärmsmetoden. Det här läget kan användas av en nätfiskewebbplats för att automatiskt gå i helskärm och erbjuda ett gränssnitt som kan likna den riktiga webbplatsen.

Kom ihåg att detta skiljer sig från F11-funktionen eller helskärmsläget i Firefox. Här pratar vi om videospelare eller något liknande som går i helskärm när användare trycker på en genväg eller använder musen.

Inaktivera helskärmsvarningsmeddelande i Firefox

Vi kommer att behöva komma åt sidan Avancerade inställningar, även populärt kallad konfigurationssidan. Dessa sidor är vanligtvis inte underhållna för att användas av alla, och gör ändringarna noggrant. Om du ändrar fel inställning måste du återställa webbläsaren och kan förlora alla dina profiler.

Fortsätt försiktigt om konfigurering av Firefox

 1. Öppna en ny kran och skriv about:config i adressfältet följt av att trycka på Enter-tangenten
 2. Sidan som laddas härnäst kommer att varna dig om resultatet av att ändra kärninställningarna. Klicka på knappen “Acceptera risken och fortsätt”.
 3. På nästa skärm använder du sökfältet för att hitta full-screen-api.warning.timeout
 4. När den dyker upp klickar du på pennikonen bredvid inställningen för att redigera värdet
 5. Värdet på inställningen som accepteras är i millisekunder. Du kan ställa in värdet som noll för att inaktivera det helt.

Inaktivera helskärms API-varning Firefox

Men om du vill minska tiden det stannar måste du experimentera lite för att ta reda på det. Jag föreslår att du håller timingen så att du åtminstone kan se en sekund. Det kommer att hjälpa om du olyckligtvis landar på en falsk webbplats.

När du är klar kommer du inte att se någon varning nästa gång du går i helskärmsläge på en video.

Som sagt, om du vill återgå, gå tillbaka till samma inställning och klicka på återställningspilen för att återgå till standardvärdet.

Relaterade Artiklar

Back to top button