Så här fixar du: Min iPhone kommer inte att slås på, slås på eller svarar

Stäng av din enhet och kan inte slå på den kan bli en mardröm, speciellt om det är en telefon du har investerat i och trivs med. Idag ska vi titta på hur jag fixar att min iPhone inte slås på, slår inte på eller svarar.

Problemet det ställer till oss i dag har ingen generell lösning, eftersom detta problem tyvärr kan bero på flera saker . Det finns i alla fall flera valfria raderingsalternativ som vi kan använda och på så sätt se om problemet har en lösning.

Innan du startar kommer det att vara nödvändigt att kontrollera om enheten svarar på belastningar. Annars, försök fixa problemet med att din iPhone inte laddas läs efter det vad vi har att berätta härnäst.

För det första, misströsta inte, för tack vare de metoder som vi kommer att prata om idag är det möjligt att återuppväcka din iPhone . Förvänta dig i alla fall inte att hitta en magisk lösning om problemet är allvarligare.

Så här fixar du: Min iPhone kommer inte att slås på, slås på eller svarar

Din telefon startar inte kan orsakas av en mängd saker, det kan vara fysisk skada eller programvara . Vid en enkel logisk skada är det möjligt att starta om vår enhet utan större svårigheter.

Försök att aktivera den med denna knappkombination

Det finns ett sätt att slå på vår iPhone vid vissa problem, denna procedur är mycket enkel att utföra och tjänar till utesluta alla större problem . Följ våra anvisningar för att prova denna enkla metod:

Metoden vi kommer att använda vid detta tillfälle kallas tvingad omstart och är utformad just för de omständigheter under vilka en enhet inte slås på. Utan vidare, tänk på följande för att testa den här funktionen.

  • Tryck bara på hemknapp samtidigt som på strömknappen . Tryck i några sekunder tills Apple-logotypen visas.
  • Om det fungerar, din enhet kommer att starta om .

Denna metod är effektiv när vår telefon inte har ett allvarligt problem, det vill säga under omständigheter som han lade på av en eller annan anledning. Det är ett sätt att slå på enheten under dessa typer av omständigheter.

Å andra sidan kan du ibland inte trycka på hemknappen eftersom den inte svarar eller är skadad, om så är fallet rekommenderar vi att du återställa eller starta om en iPhone utan att trycka på hemknappen .

DFU-läge, en mer avancerad lösning

DFU-läge är det vi kan komma åt i händelse av problem med vår enhet . Tack vare det kan vi komma åt säkerhetskopiorna som tidigare gjorts i iCloud.

Kom ihåg att för att använda denna metod, är det nödvändigt att ha gjort en säkerhetskopia innan, du måste också ange itunes men om du av någon anledning inte kan komma in på iTunes är det praktiskt att sätt DFU-läge på iPhone eller iPad utan iTunes . Detta rekommenderas i alla fall endast under exceptionella omständigheter, det görs bäst på det mest grundläggande sättet, genom att följa stegen nedan.

Använd DFU-läge för att åtgärda problemet när iPhone inte slås på

  • För att använda det här alternativet är det första du ska göra att anslut din iPhone till din dator med USB-kabeln . Kom ihåg att öppna iTunes-applikationen innan du utför proceduren.
  • Vad du behöver göra nu är att trycka på hemknapp och strömknapp på samma gång tryck på den tills Apple-logotypen visas.
  • Du kommer att märka att något annat också dyker upp på skärmen, logotypen itunes .
  • På samma sätt kommer en varning att visas på datorn som indikerar att det finns problem med enheten. Utöver detta visas två alternativ, Återställ Var Uppdatering välj den som verkar lämpligast för dig.
  • Kom i alla fall ihåg att om du klickar på alternativet Återställ måste du återställa data som tidigare lagrats i iCloud.
  • Oavsett vilket alternativ du väljer, när processen är klar, kommer du att kunna använda din enhet som vanligt igen.

De tidigare metoderna är de som de flesta användare kan använda i fall deras enheter startar inte det kan också vara bra att veta hur tvinga omstart på iPhone 11 vilket är allmänt giltigt för andra enheter. I alla fall, om allt ovanstående inte har löst ditt problem, är det bättre att konsultera en specialiserad tekniker eller ta din mobiltelefon direkt till en Apple-filial.

Relaterade Artiklar

Back to top button