Så här ändrar du ditt användarnamn på Tiktok

När du börjar a socialt nätverkdet första du ska göra är konfigurera och lägga till data i din profil. Detta är mycket vanligt, särskilt för att bli känt i samhället.

Nuförtiden har många underhållnings- och underhållningsplattformar blivit väldigt moderiktiga, bland vilka vi kan nämna: Instagram, Facebook, Snapchat och Twitter.

Det finns dock en som startade 2016 och som pga frivillig karantän, har betydligt ökade antalet aktiva användare per månad. Detta är TikTok, en plattform för att visa, skapa, ladda upp och dela korta videor.

Om du vill skapa en profil och även sticka ut och vara en del av denna community är det nödvändigt att ladda ner och installera applikationen gratis och sedan ändra din personlig information. I början och för spänningen kan du ange ett fel användarnamn eller välja ett av namnen som föreslagits av plattformen för att få dig ur kroken.

Med tiden kanske den här användaren inte stämmer överens med din profil eller vad du vill förmedla. Därför är det bättre att återställa det, men: kan jag göra det?

Ja självklart. I den här artikeln kommer vi att visa dig hur du ändrar ditt användarnamn på tiktok i några få steg och på enklast möjliga sätt. Mörk!

Steg för att ändra användarnamn på TikTok

  • Gå in i appen Tick ​​tack från din mobiltelefon. Om du inte har det ännu kan du ladda ner det för Android och iOS gratis.
  • Hitta på huvudskärmen ikon av ingen finns nere till höger och tryck på den.

Gå in i TikTok-appen från din mobil och leta upp din användarprofil

  • Din skärm av TikTok användarprofil visas automatiskt. Klicka på knappen som säger “Ändra profilen”.
  • Klicka sedan på ” Användarnamn “ och skriv det namn som bäst matchar din profil. Du kan inkludera upp till 20 tecken.
  • Slutligen, klicka på “Att registrera” för att spara ändringarna och du är klar.

Redigera användarnamnet framgångsrikt i fönstret “Redigera profil”.

Obs: in som en särskild regel för Tick ​​tackkan användarprofilnamn skapas var 30:e dag. Denna förordning berör främst systemsäkerhet och skydd av dina uppgifter.

För närvarande finns det inget sätt att skapa en annan användarnamn på om inte de fastställda 30 dagarna har förflutit. Så var noga med att skriva bra och använd rätt ord för att undvika lång väntan.

Relaterade ämnen: Tick ​​tack

Relaterade Artiklar

Back to top button