Så här aktiverar eller inaktiverar du Siri på din iPhones låsskärm

Det finns många funktioner och applikationer som vi använder våra telefoner till, men huvudproblemet fokuserar på kommunikation . Nuförtiden är att ha en smartphone mer än en lyx, det är en nödvändighet. Av denna anledning har generationen som bildades under förra seklet ansetts vara den lyckligaste, eftersom den upplever hundraårsjubileet med den största tekniska boomen.

På samma sätt, tack vare uppkomsten av sociala nätverk, är det inte längre ett problem att etablera kontakt med andra människor, oavsett plats eller språk de kommunicerar på, det finns inga gränser eller barriärer som hindrar det.

Bland de tekniska framstegen kan det stora företaget Apple och dess intelligenta assistent Siri, ett av de mest mångsidiga verktygen för iPhone, inte lämnas bakom sig. Nu, bland dess många funktioner, kan du också aktivera eller inaktivera Siri på din iPhone-låsskärm .

Den store pionjären: Siri! Artificiell intelligens med personliga assistentfunktioner

Vi nämner stora framsteg på detta område och skriver om det kraftfulla programmet Siri hittills betraktat som en av de mest geniala användbara applikationerna förbi dem kunder Äpple på grund av dess många syften.

Denna begåvade specialistuppfinning utvecklades av Adam Cheyer med syftet att vara en virtuell orddator genom vilka röstkommandon var tillåtna. Helt enkelt genom att tala, ge instruktioner om vad du vill göra, upprätthålla en naturlig och interaktiv konversation med enheten.

Funktioner som Siri får dig att bli kär i!

Med lanseringen av iPhone 4s 2011 började Siri sin karriär den 4 oktober . Nämnda applikation placerad på kommando av användare med iPhone-telefoner skulle som interaktionsfunktioner ha tillgång till textmeddelanden, webbläsare, e-post, kontakter, kalender, kamera, videor, musik, sport, kartor, vägbeskrivningar, restauranger, väder, klocka, anteckningar.

Förutom att kunna ställa frågor, få deras svar och i sin tur be om rekommendationer. Om de underbara tjänsterna i denna geniala applikation var få. Siri är utvecklad med ett stort bibliotek med konfigurerbara språk som du gillar. Men om du inte är ett fan av Siri-assistenten kan du det ersätt med Google Assistant och fortsätt använda dessa fantastiska verktyg.

Dessutom kan du för närvarande komma åt anslutningar med fordon via deras Bluetooth-kompatibla media, vilket är väldigt användbart.

Vad mer kan Siri erbjuda dig?

Genom att använda AirPods, du kan få aviseringar via Siri och om du anger det kommer den att läsa dem åt dig . Det bör också noteras att när du skriver ett meddelande via Siri kan du ange utropstecken och skiljetecken för att förmedla ett uttrycksfullt budskap.

Dessutom kompletterar och hjälper det att komplettera meningar i meddelanden. Baserat på alla ovanstående skäl presenterar vi information om effektiv och produktiv användning Siri fungerar även med din iPhone-skärm låst .

I vanliga fall, när du använder Siri på en iPhone, tryck bara på “HEM”- eller “PÅ”-knappen och slå på den. lämnar deprimerad ett tag beror det på iPhone-enhetsmodellen och hastigheten med vilken den fungerar, som kan ökas .

De flesta föredrar att inte aktivera Siri när skärmen är låst av säkerhets- och integritetsskäl. Även andra användare väljer helt enkelt att avaktivera och ta bort Siri-assistenten eftersom det kan antas att han hör vad du säger eller så kan det i sin tur verka något irriterande.

Det finns dock de som tycker det är bra att aktivera Siri-funktionen på sina telefoner på sina låsta skärmar eftersom de får kostnadseffektiv prestanda genom att snabbt komma åt funktionerna i den .

Enkla uppmaningar för att komma åt Siri på låsskärmen

Oavsett om du vill aktivera eller inaktivera Siri när det passar dig med enheten låst, här är vad du ska göra:

  1. Ange parametrarna.
  2. Gå sedan dit det står” Siri Sök “.
  3. Väl inne kommer du att kunna observera alternativet” Siri med låst skärm “.
  4. Där kommer du att märka att en skjutknapp kommer ut från vänster till höger.
  5. Om du sveper åt vänster inaktiverar du Siri.
  6. För att aktivera den sveper du fingret åt höger, vilket omedelbart återspeglar den gröna färgen.

Med dessa enkla steg kan du aktivera eller inaktivera Siri på din iPhone-låsskärm . Enligt behoven hos varje Apple-användare.

Relaterade Artiklar

Back to top button