Så du kan se om en person på Instagram är online

Letar efter ett sätt att veta som är inloggad på instagram? I den här artikeln kommer du att kunna veta vem som är online och mycket enkelt se någons senaste anslutning på det sociala nätverket. Följ oss!

Trots lanseringen av andra sociala nätverk som t.ex Tick ​​tack, Instagram-plattformen fortsätter att vara en av favoriterna bland användare från olika delar av världen. Och det är inte konstigt att han fortsätter att leverera funktioner och egenskaper mycket interaktiv och är tillgänglig för mobiltelefoner, surfplattor och PC.

Dess popularitet har varit sådan att det inte bara är möjligt att se Instagram-gilla även om de är dolda, utan också kan du se andras berättelser utan att någon vet och till och med ladda ner dina vänners LIVE eller din familj.

En av de saker som väcker mest uppmärksamhet är dock att se som är inloggad på instagram och nu kan du ta reda på det genom att följa varje steg i den här guiden.

Hur man aktiverar Instagram synlighetsstatus

Oavsett om du behöver skicka ett meddelande och få ett snabbt svar, eller bara vill prata med någon via direktmeddelanden, är detta det perfekta tricket att veta som är online och chattar på instagram om några få minuter.

  • Logga in Instagram.
  • Tryck på din profilbild finns i det nedre högra hörnet av skärmen.
  • Längst upp till höger ser du tre horisontella linjertryck på den.

Vi visar dig steg för steg hur du aktiverar synlighetsstatusen för att veta vem som är uppkopplad på Instagram

  • Du kommer nu att se skärmen för inställningar ditt konto. tryck på kugghjulsikonen som visas längst ned i alternativen.
  • Leta efter alternativet ” Integritet “ identifieras av a låsikontryck sedan på “Aktivitetstillstånd”.

Gå till menyn Inställningar och leta upp alternativet Sekretess för ditt konto

  • Det kommer att visa en skjutknapp vilket gör att andra personer, särskilt de du följer och skickar meddelanden till, kan titta senast du var aktiv. Och precis som WhatsApp måste du slå på den för att se aktivitetsstatusen för andra konton, annars är det inte möjligt.

Svep på Instagram-aktivitetsstatusknappen för att se vem som är online

Du kommer att veta att knappen är inaktiverad om han tar en mörk färgå andra sidan om du glider åt höger för att aktivera den kommer att visas i blått. Genom att följa dessa steg till punkt och pricka kommer du att kunna veta om någon på instagram är online.

Hur vet jag om någon är online på Instagram

Nu, efter att ha ställt in plattformens aktivitetsstatus, är det dags att ta reda på om någon chattar på instagram. Följ dessa steg för dem:

  • Kom in ett direktmeddelande av Instagram. Du kan hitta ikonen överst i menyraden.
  • Du kommer att se alla människor du har en relation med öppen eller aktiv diskussion.
  • För att veta om någon av dem är online ser du en grön prick på kattens profilbild. Om du inte ser punkten betyder det att den inte är tillgänglig.

En grön prick kommer att vara tecknet för att verifiera att en vän är aktiv och online på Instagram-plattformen

Det fungerar bra, både för personer du följer och för att börja chatta med nya användare. Om det är första gången, starta en konversation och skriv ett meddelande. Slutligen, se om grön prick reflekteras och det är allt.

Vi hoppas att dessa trick gjorde underverk för dig och nu kan du det se någons aktivitet och senaste inloggning på instagram. Vad väntar du på att prova?

Relaterade Artiklar

Back to top button