Så du kan förhindra att dina kontakter vet att du har telegram

Oroa dig inte, du är inte den enda personen som någon gång i sitt liv ville gå obemärkt förbi i en app som Telegram. Och även om den här appen erbjuder ett sätt att göra det, vet många inte hur det är. Av samma anledning kommer vi idag att lära dig hur du hindrar dina kontakter från att veta att du har Telegram.

Är du en av dem som kom till Telegram för att fly WhatsApp? I det här fallet, du kanske inte vill att alla ska veta att du är användare av denna applikation. Efter att ha tagit reda på hur det går till kommer du att upptäcka att processen är väldigt enkel.

Om meningen “Jag vill inte att mina kontakter ska veta att jag har Telegram” kommer att tänka på, då har du kommit till rätt ställe. Och om det du letar efter är ett sätt att smyga sig när du använder Telegram, ta en titt på den här guiden om hur du undviker att vara online i Telegram.

Förhindra att dina kontakter vet att du har Telegram

Att förhindra att dina kontakter får reda på att du använder Telegram är inget utöver det vanliga. Allt du behöver göra är att följa dessa steg.

Hur du förhindrar att dina kontakter vet att du har Telegram

  • Öppna först menyn med tre ränder som är uppe till vänster.
  • tryck på inställningar.
  • Gå in i Avsnittet Sekretess och säkerhet.

Hindra dina kontakter från att se dig på Telegram

  • I det här avsnittet kommer du att se ett alternativ som säger Telefonnummertrycker du på den för att komma åt telefonnumrets sekretessfunktioner som erbjuds av appen.
  • Rör Ingen och olika alternativ visas, välj Mina kontakter.
  • Kom nu tillbaka till Avsnittet Sekretess och säkerhet, gå sedan in i avsnittet Kontakter och tryck på alternativet Ta bort synkroniserade kontakter. öga! Du måste också stänga av alternativet Synkronisera kontakter som du har precis nedan.

Om den här metoden verkar för grov för dig har du också möjligheten att radera, en efter en, varje kontakt du inte vill hitta. Vill du göra på det här sättet? Gå sedan in i sidomenyn i Telegram, tryck på Kontakter, välj en av dem, tryck på knappen med de tre prickarna uppe till höger, sedan på alternativet Ta bort kontakt och det är allt. Det är klart! Detta kommer att förhindra en specifik kontakt från att se om du har Telegram.

Om du fortfarande inte har denna kraftfulla snabbmeddelandeapplikation på din mobil, kolla in den här guiden som förklarar hur du laddar ner Telegram gratis, vilka versioner som finns tillgängliga och hur du alltid har den senaste uppdateringen. Å andra sidan inbjuder vi dig att kolla in denna mega Telegram-guide med de 31 bästa tipsen för att få den bästa meddelandeappen. Efter att ha konsulterat de två artiklarna kommer du att ha allt du behöver för att bemästra Telegram som aldrig förr. Bli avundsjuk på dina vänner!

Förstod du? Processen du måste följa för att förhindra att dina kontakter vet att du har Telegram är lätt att göra. Detta är dock inte en funktion som kan hittas med blotta ögat i applikationen. Och du, ska du prova det?

Relaterade Artiklar

Back to top button