S95B, Samsung formaliserar sin OLED-TV och avslöjar dess tillgänglighetsdatum

Samsung OLED 2022 © Bild: Samsung

Under 2022 kommer Samsung självklart att fortsätta erbjuda sitt utbud av Smart TV QLED, men inte bara!

Faktum är att varumärket efter eget gottfinnande tillkännager marknadsföringen av en ny OLED-TV, märket Samsung.

Samsung OLED Smart TV 2022!

I OLED-segmentet, medan många tillverkare konkurrerar i teknik, är det en viss LG som har kontroll över marknaden. Den koreanska gruppen kommer dock inte längre ha fria händer 2022, eftersom en landsman kommer tillbaka, nämligen en viss… Samsung.

För att förverkliga löftet “Skärmar överallt, skärmar för alla” och erbjuda tittarna ännu mer flexibilitet i deras val av teknik, utökar Samsung sin TV-serie för 2022 med introduktionen av en ny OLED S95B-modell. “, förklarar det koreanska varumärket.

Från och med maj lanserar Samsung sin nya OLED Smart TV S95B, som kommer att finnas i två storlekar, nämligen 55 och 65″. En Smart TV som kommer att glänsa med en ultratunn design av LaserSlim-typ, och som även kommer att inrymma ( och uppåt). alla!) QD-OLED-teknik, såväl som Neural Quantum-processorn, QD-OLED-teknik som redan är integrerad i Sony Bravia XR A95K.

Vad ska man skaka LG?

Dessa OLED Smart TV kommer uppenbarligen att drivas av hemmaoperativsystemet Tizen, och de lovar att erbjuda en ljudsektion värd namnet med Object Tracking Sound-teknik, men även Dolby Atmos-kompatibilitet. Det kommer att finnas totalt fyra HDMI 2.1-ingångar som är kompatibla med 4K / 120 Hz, för att inte tala om Wi-Fi och Bluetooth-anslutning.

I USA kostar de nya Samsung OLED-tv-apparaterna 2 400 $ för 55-tumsversionen och 3 500 $ för 65-tumsversionen. Båda kommer att finnas tillgängliga från oss i maj, och det ska bli intressant att se om denna nya QD-OLED-panel kan skaka den allsmäktiga LG.

Om samma ämne:
LG OLED och QNED 2022: priserna bekräftas i Frankrike med förbeställningar

Källa: Samsung

Relaterade Artiklar

Back to top button