RyujiNX, Nintendo Switch-emulatorn laddar redan spel

Tja, som vi nämnde för bara några veckor sedan, samma utvecklare av populär emulator för en annan produkt från samma företag, Citra3DS meddelade att de utvecklade en ny emulator för den tidigare nämnda konsolen, den nintendo-switch . Detta är något som har gjorts officiellt genom officiellt konto utvecklarna själva på Twitter vilket säkert har uppskattats av många älskare av Mark .

Men som man kunde veta tidigare i år är det ett arbete som ännu saknat mycket tid innan de första riktiga resultaten ang. Yuzu kan offentliggöras så här kommer det att vara Unveil of the emulator .

Tack vare framgången för konsolen runt om i världen, andra företag utanför av nintendo försök få en bit av det hela och samtidigt ha sin “bit av kakan”. Det är därför allt som rör emulatorer som pratar om Växla ett tag skapar stora förväntningar, som i fallet vi kommer att diskutera härnäst.

Faktum är att vi kan berätta att den som kallas RyujiNX har precis fötts som faktiskt är den första emulatorn som någonsin fungerar, från Nintendo konsol till träffa . Även om det är helt funktionell som redan meddelats, samtidigt måste man komma ihåg att den precis kommit ut ur ugnen, så för tillfället presenterar den många restriktioner i flera av dess avsnitt. Till exempel alla kompatibla spel på Switch fungerar ännu inte som förväntat.

RyujiNX, den första funktionella emulatorn för Nintendo Switch

Naturligtvis vid det här stadion , vi kan säga att det redan finns flera som kan Kör emulatorn RyujiNX men inte i sin helhet, eftersom det stödjer början. Med allt och med detta, utvecklingen av projekt är mer än lovande och växer i stadig takt.

Detta är något som görs tack vare samarbetet mellan RetroArch så källkoden för RyujiNX är tillgänglig på GitHub och kan laddas ner från datorer med Windows 10 och tidigare versioner. Faktum är att installationen görs på ett konventionellt sätt och det kommer att fungera som en orientering, eftersom det vi säger är att spela, för tillfället kommer vi att kunna spela lite eller ingenting.

Därför har vi inget annat val än att vänta lite innan vi kan dra nytta av Byt titlar på vår dator . Men samtidigt måste vi vänta på Nintendos reaktion på detta, eftersom vi gissar att den här lanseringen inte kommer att vara alltför rolig när den börjar fungera ordentligt.

Relaterade Artiklar

Back to top button