Ryssland har blivit målet för cyberattacker

Målet för cyberattacker är riktat mot länder som Ryssland. I synnerhet gör vissa frivilliga hackare enorma attacker.

Med nya studier Ryssland är målet för cyberattacker vände i hans riktning. Många frivilliga hackare som ville stödja Ukraina startade cyberattacker. Även om ett fysiskt krig utkämpas är det möjligt att se spåren av detta krig i cybervärlden. Hackare attackerar Ryssland på grund av de invaderande soldaterna.

Hela världen höll andan och mellan Ryssland och Ukraina fokuserade på krig. Även om det kallas krig så attackerar Ryssland fortfarande ett land som är mycket mindre än det självt. Inte hela Ukraina har fångats ännu. Hackare har påbörjat ett nytt arbete för att förhindra detta.

Ryssland blev målet för cyberattacker

Mykhailo Federov, känd som Ukrainas minister för digital transformation, gjorde några viktiga uttalanden. Han sa att folk borde ansluta sig till cyberfronten. En Telegram-kanal Den ukrainske ministern som etablerade det uttryckte varelserna i en stor IT-armé. Enligt honom kan stora saker uppnås med denna armé.

Ryssland utsatts för cyberattacker

Ungefär 300 tusen hackare armén kämpar för Ukraina. Denna armé av hackare har redan börjat korrumpera ryska webbtjänster. Enligt uttalandet från globala internetövervakningsföretag är Kreml och den ryska lagstiftaren utsatta för hackerattacker. Officiella webbplatser avbryts. Särskilt statligt ägda mediekanaler utsätts för intensiva attacker.

2022 kommer att bli året för att bekämpa cyberbrottslighet

Medan Ryssland fortsätter att vara målet för cyberattacker, motanfalls Ukraina. Några ryska hackergrupper Ukrainsk armé och regering Den organiserar mycket allvarliga cyberattacker på sina resurser. Faktum är att det uppges att dessa cyberattacker har ökat med 196 %.

Relaterade Artiklar

Back to top button