Rymd: snart kommer vi att kunna resa snabbare än ljuset

varp-motor-utrymme-vi-kan-färdas-snabbt-av-ljus

Tack vare en sensationell upptäckt kommer vi snart att kunna resa in Plats vid ljus hastighet. Det vetenskapliga miraklet kallas varpmotor. Kan du föreställa dig att vi kan uppnå planeter långt bort som skulle kräva en lång resa tusentals år? För att föra oss närmare ljusets hastighet är två dokument skrivna av vissa forskare verkligen otroligt. Låt oss tillsammans ta reda på denna exceptionella upptäckt som för närvarande bara finns på papper.

Rymden: att nå avlägsna planeter kommer att vara möjligt tack vare warp-motorn

Reser i Plats övervinna ljus hastighet det är möjligt och enligt vissa forskare strider det inte mot relativitetsteori. I en artikel som publicerades på denna punkt förklarades det mycket väl:

“”.

Än så länge verkar det omöjligt att kunna överstiga där ljus hastighet för att nå in i Plats, på kort tid, stjärnor och planeter ganska långt från jorden. Men här är lösningen:

“”.

Lösningen

Det skulle finnas en lösning och det kallas varpmotor. Detta skulle ändra rymdtiden och därmed möjliggöra fler resor blixtsnabb. Det största problemet skulle dock ligga i användningen avnegativ energioförenlig med möjligheten att överskrida ljusets hastighet.

Erik Lentz skulle ha hittat lösningen att flytta i rymden med en fart högre än ljusets. Så här förklarade de det i artikeln som publicerades på:

“”.

Under tiden NASA och ESAi rymden fortsätter de att studera asteroiden Bennu risk för kollision med jorden för att implementera en sådan inom tidsfristen uppdrag som kan avleda hans bana.

Relaterade Artiklar

Back to top button