Rue du Commerce slår hårt med 5 högteknologiska kampanjer

De franska dagarna är i full gång på Rue du Commerce och dussintals erbjudanden på tekniska produkter eller hushållsapparater. För att se det lite tydligare erbjuder vi dig ett urval av 5 produkter här: bärbar dator, 4K-TV, anslutna glödlampor och dammsugare, allt till rea till ett pris som sällan setts för att fira de franska dagarna.

rueducommerce-banner

De 5 teknik- och hushållsapparaterna på Rue du Commerce att ta del av under de franska dagarna:

 • Asus Zenbook Duo laptop för 699,99 €
 • Asus Vivobook Pro 14 OLED laptop för 699,99 €
 • Samsung The Frame 55-tums QLED TV för 799 €
 • Philips Hue-anslutna lamppaket för 99,99 €
 • Xiaomi Mi G10 dammsugare för 219,99 €

Se alla French Days-erbjudanden

Om du vill shoppa nära Rue du Commerce, här är några erbjudanden som du inte får missa just nu på sajten. Det finns två Asus bärbara datorer, en Samsung The Frame 4K QLED TV, ett Philips Hue anslutet pack och en Xiaomi dammsugare. Allt till ett reducerat pris, det säger sig självt.

Asus Zenbook Duo laptop med sekundär skärm

som oss

Se erbjudandet på Asus Zenbook Duo för 699,99 € på Rueducommerce

Den första produkten i vårt urval är en bärbar dator som ingen annan: Asus Zenbook Duo. Den skiljer sig från traditionella modeller eftersom den har en sekundär pekskärm som sitter ovanför tangentbordet. Du kan använda den som en förlängning av den första skärmen eller för att visa något annat. Perfekt för att stimulera kreativiteten.

Det är för närvarande €699,99 på Rue du Commerce, istället för €849,99. Dess huvudskärm är också taktil, den visar en diagonal på 14 “för Full HD. Processorn är en Intel Core i5-10210U med en Intel UHD Graphics 620 grafikkretsuppsättning. Du kan räkna med en 512 GB SSD som är installerad Windows 10 Hemma och 8 GB RAM för att köra allt.

Den kraftfulla och eleganta Asus Vivobook Pro 14″ OLED

asus-2

Se erbjudandet på Asus Vivobook Pro 14″ OLED för 699,99 €

Andra produkten och andra bärbara dator i vårt urval: Asus Vivobook Pro 14″ och dess OLED-skärm. Den säljs för närvarande med en fin liten sänkning på 50 € som visas. Men om du använder koden OLED100 precis innan betalning får du ytterligare en rabatt på €100, eller €699,99 totalt för denna utmärkta arbetsdator.

Fungerar eftersom utan ett dedikerat grafikkort, vilket inte hindrar det från att distribuera all sin kraft. Detta beror till stor del på AMD Ryzen 5 5600H Hexa-Core-processorn och dess 3,3 GHz-frekvens. Observera att det fortfarande finns ett integrerat AMD Radeon Vega 7-grafikchip som gör sitt jobb väldigt bra.

Den körs med Windows 11 installerat på en 512 GB SSD, 8 GB RAM. Och dess Retina-skärm med dess definition på 2880 x 1800 pixlar tillåter grafiska designers och andra ljud- och videoredigerare att ha ett mycket trevligt arbetsverktyg.

Samsung The Frame TV som fungerar som en ram

tv-samsung

Se erbjudandet på Samsung The Frame 55″ för 799 €

Den tredje produkten är en QLED-TV från Samsung, från deras The Frame-sortiment. Den har en diagonal på 55″ och erbjuds för €799 istället för €959. Samsungs The Frame TV-apparater har det speciella att de är så tunna att de kan hängas på väggen som tavlor. Det finns också ett läge för att visa ett verk av konst när skärmen är i vänteläge.

För att uppnå denna tour de force har Samsung valt fjärranslutning. Det är därför bara en sladd som slipper ut från TV:n, direkt till en låda där du kan hitta all HDMI, USB och såklart strömförsörjningen. Således, med lite kabelhantering kan du helt ta bort kontakterna från din The Frame-skärm för maximal elegans.

Philips Hue Go White & Color Ambiance-lampor

lampor

Se erbjudandet på Philips Hue Go White & Color Ambiance för 99,99 €

Låt oss fortsätta vår satsning på Rueducommerce med en duo av Philips Hue-lampor, Go White & Color Ambiance. De erbjuds för endast €99,99 istället för €199,99. Dessa är två små, oberoende batteridrivna anslutna lampor, med eller utan en Hue-brygga.

Du kan installera dem överallt eftersom de har en autonomi på 2,5 timmar. Och om du använder “varma ljus”-belysningen kan du till och med låta dem vara på i 18 timmar. De styrs med röst eller Bluetooth och du kan välja skugga, värme och ljusintensitet för dessa två lampor. Om du har en Hue-brygga är det till och med möjligt att låsa upp nya funktioner.

Xiaomi Mi G10 stickdammsugare

Vakuum

Se erbjudandet på Xiaomi Mi G10 för 219,99 € på Rueducommerce

Låt oss slutligen avsluta med en pinndammsugare från märket Xiaomi, modellen Mi Handled Vacuum Cleaner G10 och dess sladdlösa användning. Den levereras med sin laddningsstation för att ge den en räckvidd på upp till 65 minuter. Varför “kan gå”? Helt enkelt för att den har 3 sughastigheter, den mest kraftfulla tömmer batteriet på bara 10 minuter.

Den har en effekt på 600W och en pekskärm så att du kan styra den väldigt enkelt. Den kommer med en hel rad tillbehör:

 • Förlängt anslutningsrör
 • 2 i 1 borste
 • platt munstycke
 • liten borste
 • Adapter
 • Vatten reservoar
 • Mopp

Med detta blir städningen ett sant nöje!

FrenchDays_banner

Vårt urval av de bästa French Days-erbjudandena

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet i samband med de franska dagarna för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

 • Franska dagar: Amazon säljer av priserna på dessa tre robotdammsugare
 • French Days Darty: 10 högteknologiska erbjudanden att ta emot före midnatt!
 • Cdiscount: 5 galna kampanjer under de franska dagarna
 • 5 galna erbjudanden på smartphones för French Days Rakuten

Se alla French Days-erbjudanden

Relaterade Artiklar

Back to top button