RTX 3080 Ti: Amazon sänker priset på detta grafikkort 🔥

Om du funderar på att skaffa det ultimata inom nuvarande grafikkort bör detta erbjudande från Amazon intressera dig.

rtx 3080 dig

Återförsäljaren erbjuder verkligen en intressant kampanj på EVGA RTX 3080 Ti XC3 Ultra Gaming genom en rabattkupong.

RTX 3080 Ti XC3 Ultra Gaming i ett nötskal

  • Exceptionell prestanda för 4K-spel
  • Solid kylsystem
  • Tre års garanti

Hitta en av de senaste RTX 3080 Ti-modellerna från den berömda tillverkaren EVGA för 909,74 € istället för 964,29 € tack vare ett skott på 54,55 € som ska valideras på produktsidan innan beställningen slutförs.

Hitta EVGA RTX 3080 Ti XC3 Ultra Gaming för 909,74 €

EVGA RTX 3080 Ti XC3 Ultra Gaming till ett reducerat pris hos Amazon

Detta erbjudande på EVGA RTX 3080 Ti XC3 Ultra Gaming grafikkort erbjuds därför av Amazon, som ger gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem eller till en reläpunkt inom en arbetsdag. Det är möjligt att betala i 24 delbetalningar, dvs 44,30 € inklusive 98,94 € av kostnader. Produkten kommer med tre års tillverkargaranti.

Ett exceptionellt grafikkort för 4K-spel

Detta erbjudande från Amazon är därför intresserad av ett NVIDIA GeForce-grafikkort från EVGA, ett märke som inte längre presenteras i fältet. Det är också en av dess sista modeller, tillverkaren har avslutat sin verksamhet med NVIDIA, samtidigt som den försäkrar sina kunder att eftermarknadsservicen och den treåriga garantin kommer att bibehållas.

Detta förklarar därför förmodligen prisfallet för ett av de mest kraftfulla grafikkorten för närvarande, med 12 GB GDDR6X-minne, 10 240 CUDA-kärnor och en GPU-frekvens på upp till 1 725 MHz.

För att lugna så mycket värme har denna EVGA-modell tre fläktar utrustade med iCX3 Cooling-teknik, vilket säkerställer optimerad kylning efter kortets behov och aktivitet. Äntligen kommer det att vara möjligt att imponera i galleriet med vad som ser ut som ett museiföremål tack vare en justerbar ARGB LED.

Hitta EVGA RTX 3080 Ti XC3 Ultra Gaming för 909,74 €

För att ta reda på ännu mer, tveka inte att läsa vårt fullständiga test av RTX 3080 Ti.

Hitta det grafikkort som motsvarar dina behov tack vare vår jämförelse

Innan du drar nytta av denna fantastiska kampanj från Amazon, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa grafikkorten 2022, för att se om en av de senaste produkterna från EVGA är värd en omväg mot konkurrenterna.

Relaterade Artiklar

Back to top button