Royaltiz, plattformen som gör det möjligt att investera i fotbollsspelare, samlar in 6 miljoner euro

Royaltiz © (Bild: Royaltiz)

Royaltiz-plattformen tillkännager en insamling på 6 miljoner euro.

Kom ihåg att det låter oss investera i talanger från olika bakgrunder och dela deras framgång.

Royaltiz accelererar sin utveckling

Royaltiz.com-plattformen skapades 2021 och är ett helt nytt sätt att lyfta fram talanger, kända eller lovande, antingen genom tokens tillgängliga på dess egenutvecklade handelsplattform eller via NFT. ” Det är ett innovativt sätt att kombinera en investering med passionen för en sport eller en spelare “, förklarar Christophe Vattier, medgrundare av Royaltiz.


Idag annonserar plattformen en insamling på 6 miljoner euro från ett femtontal investerare, från finans, teknik och sport. Sedan lanseringen, för mindre än ett år sedan, har Royaltiz mer än 40 000 användare och nästan 70 talanger. Den har mer än en miljon euro i omsättning och en månatlig tillväxt på mer än 50 % i antalet transaktioner.

Det finns professionella idrottare från rugbyvärlden (Antoine Dupont, Mathieu Jalibert …), fotboll (Riyad Mahrez, Presnel Kimpembe …), musik (Sofiane, Vegedream …), men också tennis, MMA eller fransk boxning .

Vad är Royaltiz?

För varje talang som investeras på plattformen läggs ett visst antal tokens ut, kallade ROY, till försäljning. En avkastning baserad på en underliggande, talangens faktiska prestation, är förknippad med den. Därför, beroende på vad talangen som han har investerat i kommer att göra, kan användaren få en avkastning på mellan 2 och 19,5 %. Alla kan alltså investera, från 2 euro, på de talanger som de tror på.

Royaltiz

Naturligtvis syftar denna nya insamling på 6 miljoner euro till att påskynda utvecklingen av plattformen i Frankrike och i Europa. Royaltiz vill fortsätta att utöka poolen av talang som redan finns inom fotboll och rugby, samtidigt som andra discipliner utvecklas starkare, inklusive motorsport och e-sport.

I slutet av 2022 planerar sajten att rekrytera ett halvdussin nya medarbetare som kommer att utöka ett team som redan består av cirka femton personer.

Om samma ämne:
Exodus kryptoplånbok lanseras i sportspel

Källa: Royaltiz

Köp Bitcoin (BTC): jämförelse av de bästa kryptovalutaplattformarna – Clubic

När man påbörjar köp, försäljning eller handel med kryptovalutor som Bitcoin, är valet av utbytesplattform inte att ta lätt på. Utöver oro för transaktionsavgifter och säkerhet, erbjuder varje plattform olika funktioner som inte kommer att intressera en engångsköpare och en erfaren handlare på samma sätt. Vårt urval utvärderar de bästa kryptovalutaplattformarna och beskriver kriterierna att ta hänsyn till för att komma igång på ett säkert sätt. Vilken är den bästa kryptovalutabörsen (uppdaterad juni 2022)?
Läs mer

Relaterade Artiklar

Back to top button