Rom Metropolitan i kris: den romerska tunnelbanan ett steg bort från kollaps

Rom-tunnelbanor-kris-metro

Roma Metropolitane riskerar på allvar att gå i konkurs. Detta är en aviserad tragedi som hotar att leda till att tunnelbanan stängs inom två månader. Likvidatorn Andrea Mazzotokommunicerade han till Virginia Raggi med ett dokument:

“”.

Finansiell kollaps av Roms tunnelbana, bara två månader

Om Roma Metropolitane misslyckades skulle kollapsen spilla över i hela Roms transportsystem. I detta avseende har arbetet med byggandet av tunnelbana C stoppats, just nu när regeringen har tillsatt en extra kommissarie (som om det inte vore nog, det är frågan om Maurizio Gentiletvå gånger under utredning för järnvägskatastrof).

Mazzotto förutspår “”.

Och han tillägger: “”. Vi talar om en trolig rättegång för bedräglig konkurs till den ansvariga juntan. Vart tog de medel som behövdes för romerska transporter vägen?

I ett nötskal är det bara två saker som kan hända: arrangemanget, Atac-stil med all respekt för borgenärerna, eller rekonstruktionen.

Varje beslut måste fattas omedelbart. Mazzotto avslutar faktiskt: “”. Om Capitolium inte ger nyheter inom de närmaste dagarna, bolagsstämman kommer att sammankallas den 31 januari. Då hamnar Roma Metropolitane direkt i domstol för konkurs.

Det är tydligt att ett sådant scenario inte kan tolereras för huvudstaden och att Virginia Raggi och de som har uppgiften, har skyldigheten att ta lämpliga åtgärder omedelbart.

Relaterade Artiklar

Back to top button